2777
2789

من نینیم 35 روزشه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من ماه دیگه دخترم به دنیا میاد..خواهر بزرگار اینام ندارم..دقیقا چهل روزش بشه..عروسی نزدیک..دعوتم

نمیدونم اضافه وزنم از بین میره؟شکمم میره تو..بگم من الان ۲۰ کیلو اضافه کردم..پهلو اصلا ندارم..شکمم جلوعه و پاهام خفن ورم کرده

من ماه دیگه دخترم به دنیا میاد..خواهر بزرگار اینام ندارم..دقیقا چهل روزش بشه..عروسی نزدیک..دعوتم نم ...

از الان فکر لاغریه بعدشی😂😂😂

بستگی به ژنت داره 

مثلا دوستم ۲۵روز بعد زایمانش ۲۰کیلویی که اضافه کرده بود و کم کرد 

ولی بعضیا هم هستن کم که نمیکنن هیچ اضافه هم میکنن

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من ماه دیگه دخترم به دنیا میاد..خواهر بزرگار اینام ندارم..دقیقا چهل روزش بشه..عروسی نزدیک..دعوتم نم ...

بستگی به ژنیک بدنت داره باید وایسی تا نی نی بیاد منکه پنج کیلو اضافه کردم شکمم صاف شد بدون ترک اما زمان شیردهی دارم اضافه میکنم 😔

اما بعداز زایمان حتما شکمت رو ببند

اخه ان شاالهه صحیح و سالم به دنیا بیاد

مممون عزیزم ان شاءالله😍😍😍

ان شاءالله نی نیه توام صحیح و سالم بیاد بغلت

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بعد اصلا نمیدونم میتونم برم ارایشگاه به خودم برسم..یا دیگه باید خواب به خودم رسیدنو ببینم...اصلا نمیدونم ..گیج شوم..همه میگن فک‌نکن زود جمع میشا..میگم با اینکه ۲۰ کیلو اضافه کردما..ولی به چشم نمیاد..اصلا همه میگن صورتت اینا ورم نداره...دستامم نداره فقط پا و شکم...