2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی بیخیال شدم حالا دیگه مهم نیست احساسی هم دیگه ندارم ولی جمعا 20سالمه دلم شکسته ازشون

چیکار میکنن

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

چیکار میکنن

خوردم میکنن بین منو برادرم فرق میزارن از بچگی ازشون سرکوفت شنیدم همه کیشوت با منته یه مادر بزرگ پیرم هست که امونمو بریده حق ندارم یک کلمه بگم بیخیال ببخش ناراحتت کردم پناه گاه پیدا کردم نی نی سایت واسه خودم

خوردم میکنن بین منو برادرم فرق میزارن از بچگی ازشون سرکوفت شنیدم همه کیشوت با منته یه مادر بزرگ پیرم ...

عزیزم پس حق داری

چقد خانواده ها باید جاهل باشن ک فرق بذارن بین بچه هاشون

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

عزیزم پس حق داریچقد خانواده ها باید جاهل باشن ک فرق بذارن بین بچه هاشون

فقط خدا به دختر سالمی بهم بده هرچی که به خودم ندادن به اون میدم دورش میگردم وقتی ازدواج بکنم دیگه بین بچه هام فرقی نمیزارم

فقط خدا به دختر سالمی بهم بده هرچی که به خودم ندادن به اون میدم دورش میگردم وقتی ازدواج بکنم دیگه بی ...

ان شاالله

2825
2823
2791
2779
2792