2777
2789
عنوان

وضع مالیمون خوب نیس....خدا کجاست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13224 بازدید | 229 پست
تو خونه کیک درست کنه ببره قنادی!؟؟؟؟!!!!! 😞 

آره خیلیا کیک خونگی می‌خوان که قنادیا پخت نمیکنن

همینطور سوپرمارکتا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ ممنون عزیزم 

خواهش میکنم .روش فکر کن موفق باشی 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مرد عمل باش. کار کن به شوهرت کمک کن زندگی برای هر دو شما هست . خیلی ها دارند این کار رو میکنند زیاد هم تو فکر نزر نباش اونا فقط به خاطر سبک شدن دل انجام میشه . مگه خدا با نزر دادن فرق میزاره . یه قدم بزار همین الان به سوی خوشبختی فردا که شد میگی ای کاش زودتر عمل میکردیم

تایل سقفی دکوراتیو

پنل سه بعدی

دیوارپوش سه بعدی

تایل cnc

حق داریی سخته.مام مستاجریم شوهرم یه ماشین داشت با اون مسافر کشی میکرد الان یه هفته اس بیمه اش تموم شده جلو در افتاده.باسیلی صورتموسرخ میکنیم همش خدا خدا میکنم مهمون نیاد مهمونی نریم.برای بچه ام لباس تابستونی نخریدیم همه لباساش کوتاه شده ازش خجالت میکشمَ تغذیه درستو حسابی نداره.خدایا خودت به دادمان برس