2777
2789
عنوان

وضع مالیمون خوب نیس....خدا کجاست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13224 بازدید | 229 پست
عزیزم هستی هنوز یه سوال دارم درمورد فالوده هندونه

الان اومدم ببخشید یه چرت زدم خخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا خواهش میکنم شما ببخشین درمورد این فالوده بستنی یچخال چقدی میخاد؟؟قیمتشو اینارو میدونی  

برای فروش؟ 

من برا خوردن خودمون درست کردم هندونه رو تراش دادم ریختم تو ظرف بستنی خوری .روشن گلاب ریختم خوردیم .

گفتم اگه بیرونو تو‌هوای داغ باشه چقدر میچسبه و طرفدار داره.

اگه برای فروش بخوایبم باید روش فکر کرد .مثلا این بستنی فروشا پشت دخل آماده کنن بیارن برا مشتری راحته .

اگه بخوایم سر خیابون و پارک بفروشیم باید فکر کنیم چطوری نگه داری کنیم آب نندازه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
برای فروش؟  من برا خوردن خودمون درست کردم هندونه رو تراش دادم ریختم تو ظرف بستنی خوری .روشن گل ...

آره برا فروش میگم بعد فک کنم تو خونه بشه با قاشق تراش داد خورد ولی واسه فروش فک کنم شکیل تر باشه بهتره درسته

آره برا فروش میگم بعد فک کنم تو خونه بشه با قاشق تراش داد خورد ولی واسه فروش فک کنم شکیل تر باشه بهت ...

بستگی به محلش  و جای سرو داره .

میشه روشو با کمی خامه فرم داده شده هم شکیل. کرد .باید امتحان کنیم که حجم زیادش آب نندازه برای چند ساعت .

یا مثلاً فروشنده تماس بگیره بگه خانوم یه هندونه دیگه هم چاک کن زود برسون خخخخ

دوست دارم خودم بفروشم نمیشه

خودت ؟ 

پس با بستنی فروش محله صحبت کن.البته اگه نظرتو‌ ندزده .

یا یه جایی برا خودت پیدا کن.

مسجدی .پارک بانوانی .فرهنگسرایی.

مثلن توی یه پارک شلوغ 

بالاخره روش فکر کن .جدیده و فصلش رو بورسه .راهشو میشه پیدا کرد .ظرف مخصوص بخریو .....

خودت ؟  پس با بستنی فروش محله صحبت کن.البته اگه نظرتو‌ ندزده . یا یه جایی برا خودت پیدا کن. ...

ببین من معمولن خیلی شبا با دوستم میرم پارک حالا دوست دارم همینطوری که نشستم اونجا چنتا امتحانی ببرم تعداد کم ببینم چطوری اگه میگیره روش سرمایه گذاری کنم مثلن یخچال و اینا بگیرم

ولی خب نمیدونم چطوری شروع کنم تو خونه درست کنم ببرم یا هندونه رو ببرم اونجا چطوری خنک نگه دارم هندونه رو؟؟؟

اولش گفتم یخ بندازم کنارش ولی خب یخ اب میشه بی مزه میشه هندونه؟

بعداینکه اگه نخام با قاشق تراش بدم چی رو جایگزینش کنم بنظرت؟؟قاشق هم سخته برای تعداد زیاد هم زیاد فک کنم قشنگ دربیاد

ببین من معمولن خیلی شبا با دوستم میرم پارک حالا دوست دارم همینطوری که نشستم اونجا چنتا امتحانی ببرم ...

میتونی ازین قاشقایی که کروی در میارن بگیری .با دستگاههایی که فرم میدن هندونه رو .تو این پلاسکوها هست شکل گل و اینا .

تو کلمن بزار چند تا لیوان پر .

ولی احتمالا باید با هماهنگی بفروشی.تو کف کلمنم یخ بریز .ازین کلمن بزرگا

با کی با شهرداری ؟

مسئول پارک.

البته بستگی به پارکش داره. حالا شما کارتو بکن اگه گیر دادن بگو نمی‌دونستم خخخ