2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیت الکرسی 🌹

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

فاطمه. واسه ازدواجم بخون.

مممون

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

سوره نجم به نیت شفام 😔

تو چرا مریضی

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

سلام عزیزم زهرا هستم

پارتنرم یه آقایی رو میشناسن خیلی مومنه و با ایمان و اینطوریه که خیلی ها پیشش برای استخاره مراجعه میکنن و خیلی آدم درست و حسابی و خوبیه نامزدم انقدر قبولش داره میگه من مطمئنم چشم سوم داره و حتی شاگرد آقای بهجت بودن . بچه ها الان رفته پیشش راجب رابطمون و رسیدنمون بهم صحبت کنه ، خواهش میکنم دعا کنید جوابش مثبت باشه من هودم تا حالا ندیدمشون ولی نامزدم خیلی وقته طولانی مدت میشناسشون خیلی قبولش داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز