2777
2789
عنوان

علیخانی کجایی...دقیقا کجایی!!😄

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دیشب تو یه سایتی بازدید برنامه های رمضانی و زده بود ماه عسل پر بیننده ترین بود .... من خودم ز ...

تو ایسنتا ندیدم ینفر بگه ما نگاه می کنیم. اونجا همه بیننده ها معلوم میشن. نه سایتهای داخلی

اتفاقا دیشب تو یه سایتی بازدید برنامه های رمضانی و زده بود ماه عسل پر بیننده ترین بود .... من خودم ز ...

اوهوم..از فامیلای خیلی دور ما یکی از زندانیایی بود که از همینجا آزاد شد

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

منو دعوت کنن خدایی

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
چندبار تا حالا فیل تر شده نینی سایت. 

جدی😣پس دمشون گرم😉👍👍

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
منو دعوت کنن خدایی

ریسکش خیلی بالاس..تصور کن همه اقوام و آشناها و کوچه خیابون از کل زندگی خصوصیت خبردار میشن...من باشم دوس ندارم اینجوری

ریسکش خیلی بالاس..تصور کن همه اقوام و آشناها و کوچه خیابون از کل زندگی خصوصیت خبردار میشن...من باشم ...

خو میدم رو صورتم جوراب زنونه بندازن دیده نشم ولی زندگیم پتانسیل برنامشونو داره خخ

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
آخه یکی نیست بگه این آمار رو از کجا در میارین. دروغگوها

😕  

جدی😣پس دمشون گرم😉👍👍

آخرین باری که من یادمه پارسال بعد از انتخابات ریاست جمهوری بود. خیلی اوضاع بهم ریخته بود چندین نفرم قطع دسترسی شدن.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!