2821
2789
عنوان

دخترم هروقت میره پیش باباش

410 بازدید | 18 پست

باباش میگه مامانت چی از زن بابای جدیدت میگه یامیگه برو ب مامانت بگو زن جدیدم تحصیلات داره بنظرتون چرا اینکارا رو میگنه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقده ایه

بچه هروقت میره پیشش میپرسه مادرت چی میگه راجع ب زن جدیدم یعنی هرمردی ازدواج مجدد میکنه اینجوریه یااین داغونه

میخواد بگه که مثلا بعد از تو تنها نمونده و خوشبخته تا لج تو رو در بیاره

آره خاکتوسرش.ولی نمیدونم چرا براش مهمه ک من چی میگم

تذکر جدی بده به باباش

بگو این وضعیت ادامه پیدا کنه

از طریق روانشناس پییگیری میکنم برای دادگاه

ک نتونی ببینیش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آره خاکتوسرش.ولی نمیدونم چرا براش مهمه ک من چی میگم

تو حرفات قبل جدایی بهش نگفته بودی بهتر از من دیگه نمیتونی پیدا کنی یا کی میاد زن تو بشه یا تو باهرکی ازدواج کنی بدبختش میکنی؟؟

الهی به امید خودت...  
تذکر جدی بده به باباشبگو این وضعیت ادامه پیدا کنهاز طریق روانشناس پییگیری میکنم برای دادگاهک نتونی ب ...

رفتارش واسم جالبه بچه ب شوخی زنش نمیدونم چی گفته زنش ناراحت شده شوهرسابقمم ب دخترم گفته ادای اون مادرتو درنیار

تو حرفات قبل جدایی بهش نگفته بودی بهتر از من دیگه نمیتونی پیدا کنی یا کی میاد زن تو بشه یا تو باهرکی ...

دقیق یادم نیس ولی احتمالا گفتم ولی شنیدم زنش ازمن زشتتره ولی تحصیلاتش بالاس کلا میخاد نشون بده من زن گرفتم توموندی

خب مشخصه خدا زده پس کلهشتو ولش کن این ادم خدا زده رو واستم مهم نباشهداره عقده ای بازی در میاره و ب ح ...

منم خیلی درگیرش ونم چون قبل خواستگاری گفت بیابرگرد

دقیق یادم نیس ولی احتمالا گفتم ولی شنیدم زنش ازمن زشتتره ولی تحصیلاتش بالاس کلا میخاد نشون بده من زن ...

یه چیزی هست که اصرار داره هی به رخت بکشه.

اگه یه روز حرفش شد رو در رو.

بهش بگو ببین من چقدر خوب بودم که تو دلت خواست بازم بری زن بگیری

اما تو انقدر بد بودی که من جرات نمیکنم دیگه برم شوهر کنم با وجود خاستگار

الهی به امید خودت...  
یه چیزی هست که اصرار داره هی به رخت بکشه.اگه یه روز حرفش شد رو در رو.بهش بگو ببین من چقدر خوب بودم ک ...

اون الان فکرمیکنه خوشبخت ترینه و من بدبخت همشم میخاد نشون بده حالش خوبه زنه هم خودش انتخاب کرده دروغ چرا منم حالم واقعابده فکرنمیکردم.ازدواج کنه

2825
2823
2791
2779
2792