2789

و عذاب وجدان گرفتم 😢

همسایه روبه رویی ما باردار

قبلاً برام صحبت کرده بود که وضع خوبی ندارن

پری روز تو خیابون دیدمش

گفتم هرررررررچی که دلت خواست بگو من برات درست میکنم

گفت حتما مرسی کلی تشکر کرد

امروز براشت به مقدار غذا و... بردم

ظرفام دادنی گفت ببخشید من تو خونه چیزی ندارم بزارم داخل ظرفات

انقد بغض کردم😭💔

گفتم من چیزی نیاوردم که شما جاش چیزی بدی

ازاین به بعدبرات چیزی آوردم این حرفو نگووووو

ولی خیلی دلم گرفت بدتر عذاب وجدان گرفتم

حس میکنم شرمنده شد

واای چه عذاب وجدان بدی دارم 😢💔

بخدا من نبردم که اینطور بگه💔

هرچی فکر میکنم راه دیگه ی نیست که غذا و خوراکی ها روبرسون بهش 😞

دلگرمی برای آدم برفی ینی مردن.

اسی خیلی مهربونی ❤️😍

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا جواب دل پاکت رو بده

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

قبلا وقتی میگفتن یکی ک نداره چرا بچه میاره و.. یکم گارد داشتم میگفتم نگین این حرفارو به هرحال قبلا اوضاع یکم بهتر بود ولی الان تو این اوضاااااع گرونییییی ینفر ک حتی توخونش یچیزم نداره چرا باید باردار شه؟واقعا خودخواهن واااااااقعا خدایا قضاوت نمیکنم ولی اخه یه بچه کوچیک چ گناهی داره

حالامن رفتم بیمارستان براآی وی اف یه خانم اجاره رحم بودبرگشت به من گفت روزی میشه کلاچیزی ندارم بخورم

مجبورشدم رحم اجاره ای بشم طلاق گرفته بود

الان من تواستراحتم هرچی میزارم دهنم حرف اون میادیادم وداغون میشم واقعا😭😭😭😭

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔