2789
اووه عزبزم زوده مقاومت کنچرا خسته شدی؟

هنوز زوده برام بعدش کارای اینجارو انتظار داره انجام بدم هیچی یاد نمیگیرم کارش دولتی نیس

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا برای کارآموزی رایگان سفته دادین

معمولا سفته رو می گیرن طرف یه وقت تو زرد از اب درنیاد مثلا دزدی ابنا نکنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بگو نیازمالی دارم یه کار باحقوق خوب پیدا کردم، و اینجا دیگه نمیتونم کار کنم.

اگرم گفتن بیا قرارداد ببند حقوق بهت میدیم یه مبلغی بگو که نتونن قبول کنن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
که طی این زمان نصفه کاره ولی نکنم برم سفته رو چطور میشه فسخ کرد؟

سفته ات رو پس بگیر

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

https://ninisite.co/discussion/topic/18049508/امسال-ولنتایین-خیلی-برام-متفاوت-بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هنوز زوده برام بعدش کارای اینجارو انتظار داره انجام بدم هیچی یاد نمیگیرم کارش دولتی نیس

اولش اکثرا همینن

معمولا سفته رو می گیرن طرف یه وقت تو زرد از اب درنیاد مثلا دزدی ابنا نکنه

من چند جای مختلف رفته بودم برای کار توی زمان کارآموزی سفته نمی گرفتن بعدش که جدی میشد می گفتن می گیریم

🌸🌸🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸🌸🌸

اگه کارآموز هستی خیلی راحت بگو با کار ارتباط نگرفتم و این مسیر ، مسیر مناسبی برای من نیست .

منم که شاغلم خیلیا توی دوره آزمایشی به هر دلیلی یا از کار خوششون نمیاد با هر چیز دیگه ای میان میگن ما نمیخوایم دیگه بیایم . تو اولین نفری نیستی که توی این شرایط قرار گرفتی .

سفته ات رو هم اجرا نمیذارن نترس . پس میدن بهت

سفته چرا دادی

پناه بر خدا چرا اینکارو میکنین،چی نوشتی رو سفته؟خالی ک تحویل ندادی؟

با مشاور حقوقی صحبت کن،طرف اگر ناتو باشه میتونه اذیتت کنه،برای کارآموزی رایگان سفته نمیدن ک

من ۵۰۰جا رفتم سفته خواستن بیخیالشون شدم

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)