2777
2789

آیا حقیقت داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم برزخیو شنیدم میگن راسته ولی شرایط خاصی داره...و ادم های خاصی...

اگه دنبال اطلاعات بیشتری بهت پیشنهاد میدم برنامه ی اسرار متافیزیک رو از بازار بگیری و مطالعه کنی...اطلاعاتی جالبی میده

ای بابا...! 

من سپهر خلسه میشناسم به کارت میاد؟!:/

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
چشم برزخیو شنیدم میگن راسته ولی شرایط خاصی داره...و ادم های خاصی... اگه دنبال اطلاعات بیشتری بهت پی ...

یکی گفته انجام میده برام تا علت مشکلمو پیدا کنم نمیدونم چقدر درسته ؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

معلوم نیس چیه. یه عده توهماتشونو نسبت میدن به داشتن چشم برزخی. اونام که واقعین اکثرن میگن کاش بسته شه چون چیزای ناخوش ایند زیاد میبینن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

خلسه همون حالت خواب و بیداری قبل از خوابه یا وقتی میری تو فکر و رویا

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بله داره همه میتونن داشته باشن با فعال شدن چاکرای ششم

من مشکل نازایی دارم البته آزمایشهامم نشان دهنده یه سری مشکلاتم هست اما این خانم میگه میبرمت تو خلسه و میگم کی برات طلسم کرده

یکی گفته انجام میده برام تا علت مشکلمو پیدا کنم نمیدونم چقدر درسته ؟؟

میشه هاله اطراف انسان و دید و خصوصیات اخلاقی و بیماری ها رو تشخیص داد ولی اعتماد نکن داشتنش کار هر کسی نیست

جواب ابلهان خاموشی است
من سپهر خلسه میشناسم به کارت میاد؟!:/

یعنی چی ؟