2821
2789
عنوان

چرا پسرم کم غذا میخورع

87 بازدید | 16 پست

سلام پسر من 5 سالشه از اول کم غذا بود ینی در حد یه چند لقمه یا یه چند قاشق میخورع وزنش هم کمع ب نظرمم

ولی بعضی موقع ها با زور بهش غذا میدم اونم از ترسش میخورع ولی هر دفه هم بالا میارع نمدونم چرا اینجوری میکنه قبلن ک ی بار پرسیدم گف چیز میخورم شکمم درد میکنع ینی چشه کسی بچش مثل بچه من بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل مغزی ینی چی

منظورم مشکل از مغز واعصاب

مثلا پسر من ب بو شکل غذا واینا حساسه

مغزش نمیتونع خیلی غذاها رو براش پردازش کنه بتونه قبولشون کنع

مثلا تخم مرغ گوشت کباب شامی خورشت عدسی لوبیا اینایی ک اینجوری ان یا بو دارن یا شکل وظاهر اینجوری دارن ببینع بالا میاره قشنگ

ببر روانشناس کودک ب نظرم البتع رودع و شکمش هم ببر چک کنه متخصص کودکان

.

منظورم مشکل از مغز واعصاب مثلا پسر من ب بو شکل غذا واینا حساسه مغزش نمیتونع خیلی غذاها رو براش پرداز ...

دقیقامال منم تخم مرغ کباب و اینارو نمیخورع

دکتر گوارش ببرم؟

به زور هرگز بهش غذا نده

دل درد و تهوعش برا زوری خوردنشه!

بذار با میل بخوره بچه من 8سالشه 17 کیلوئه اصلا نمیدونه نون چیه،ابدا غذایی رد با نون نمیخوره،برنجم کم

ولی برام مهمه با میل و رغبت بخوره حالا با هر حجمی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
ن وزنش بهداشت هم میبرم میگ خوبه ولی چیزی نمیخورع از غذا نخوردنش میترسم

ببین پسر منم گاهی خل میشه نمیخوره من با دست مثلا سینه مرغ بدم میخوره ؛سیب زمینی بدم میخوره

پسرم ❤❤😍😍😘😘
دقیقامال منم تخم مرغ کباب و اینارو نمیخورع دکتر گوارش ببرم؟

درمان نداره کلا بدغذایی ی قلقه ک با تعویض روحیه شاد کردن محیط خونع و...درست میشه مثلا تک فرزندی سمع براش من اگه ی بچه دیگ بیارم پسرم بهتر میشه ولی حوصله ندارم خودم ک اگع مشکل جسمی نداشته باشه ایشالا ک نذارع من همه جا بردم باید مدارا کنی فقط

.

به زور هرگز بهش غذا ندهدل درد و تهوعش برا زوری خوردنشه! بذار با میل بخوره بچه من 8سالشه 17 کیلوئه اص ...

بعضی موقع ها اعصابم بهم میریزه زوری میدم

بعد بهم میگن بچت خیلی لاغره چیزی بهش نمیدی بخورع😐🥺💔

درمان نداره کلا بدغذایی ی قلقه ک با تعویض روحیه شاد کردن محیط خونع و...درست میشه مثلا تک فرزندی سم ...

من یدونه پسر بچه دیگ دارم ۱۶ ماهشه اون خوب غذا میخورع ینی از این پسرم بیشتر غذا میخورع

و خیلی هم اذیت دارن😂

2825
2823
2791
2779
2792