2777
2789
مامان كوچولو ببخشيد سوال بي ربط ميپرسم چون خودم سنم كمه و بحه خيلي دوست دارم ميپوسم چندسالگيتون بچه ...

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم 

۱۰ ماه بعدشم بچه م بدنیا اومد 

😁😁😁 

ولی هیچوقت پشیمون نبودم با اینکه ناخواسته بود ولی میتونیم در آینده مثل دوست باشیم باهم با فاصله سنی کمی که داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی فهمیدم ام اس دارم هیچوقت فکر نمیکردم سلامتی انقدر با ارزش باشه به واسطه فهمیدن بیماریم اطرافیانم بهم ریختن اما شاید قابل باور نباشه که بگم من هیچ گلایه ای به حکمت خدا نکردم 

بنظرم خدا آرامشی از جنس خودش بهم بخشید

اخييي عزيزم😍😍😍من ١٩سالم تموم نشده ١ساله ازدواج كردم ولي ميترسم بچه بيارم

ميترسم نتونم درس ايينا بخونم يا كارايي كه دوست دارمو انجام بدم و نتونم خوب بزرگش كنم ولي واقعا عاشق بچم 

ببخشيد توي تاپيكتون بحثو عوض كردم

اخييي عزيزم😍😍😍من ١٩سالم تموم نشده ١ساله ازدواج كردم ولي ميترسم بچه بيارم ميترسم نتونم درس ايينا ...

خواهش میکنم عزیزم 

اگه کسی رو نزدیکت داری که کمکت کنه 

اگه تو زندگی با شوهرت از لحاظ عاطفی مشکلی نداری حتما بیار 

من مادرم و مادرشوهرم خیلی کمکم کردن و من شاغل هم بودم مدتی که بعد نرفتم دیگه 

بچه خوبه آدم سنش که کمتره خیلی بیشتر اعصاب سر و کله زدن با بچه رو داره 

اگه به جای دعا نفرینت کنن چی؟ مثلا پدرت آرزو کنه بمیری زجرکش بشی. بدی هم در حقش نکرده باشی

نفرین فقط درصورتی میگیره که برحق باشه اگه نه دامن کسیو میگیره که نفرین میکنه...خدا جای حق نشسته عزیزم.خود من کسیو نفرین کردم که حقش نبود همون نفرین سرخودم اومد یکیم نفرین کردم همون اتفاق براش افتاد ولی نه همون موقع دو سه سال بعدش

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
نفرین فقط درصورتی میگیره که برحق باشه اگه نه دامن کسیو میگیره که نفرین میکنه...خدا جای حق نشسته عزیز ...

منم دلم راضی نیست کسی چیزیش بشه، هیچوقت. خواه دشمنم باشه. ولی انقدر از تاثیر نفرین پدر مادر همه جا گفتن میگم نکنه مشکلاتم از همونه