2777
2789
منم دلم راضی نیست کسی چیزیش بشه، هیچوقت. خواه دشمنم باشه. ولی انقدر از تاثیر نفرین پدر مادر همه جا گ ...

عزیزم وقتی شما از اینکه به پدر و مادرت بدی نکردی مطمئنی و همینطور مطمئنی که همه وظایفتو در قبالشون درست انجام دادی دیگه نباید بخاطر نفرین اونا غصه بخوری اونام بندگان خدان و به قول دوستمون خدا جای حق نشسته 

به این فکر کن که خدا اجر این صبرت رو در برابر نفرینهای پدر مادرت حتما بهت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم راضی نیست کسی چیزیش بشه، هیچوقت. خواه دشمنم باشه. ولی انقدر از تاثیر نفرین پدر مادر همه جا گ ...

خدا کنه سایه پدر مادر همیشه بالا سرت باشه عزیزم درسته که خدا گفته به پدر مادر نیکی کنید ولی پدر و مادرم وظیفه ای دارن در برابر فرزندشون بابای منم همیشه تا ازمون ناراحت میشه نفرین میکنه ولی همیشه بعدش میگه از ته دل نبوده ناراحت نباش برای همه میش میاد این چیزا....تو بهش محبت کن حتی اگه دلتو میشکنه.....حداقل وجدانت ارومه،شوهر من باباش خیلی بد اخلاق بود و دست بزن داشت الان همش میگه کاش بابام بود میزدم فحشم میداد نفرینم میکرد ولی فقط سایش بالا سرم بود تکیه گاهم بود همیشه میگه براش کم گذاشته و ناراحته....

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
خدا کنه سایه پدر مادر همیشه بالا سرت باشه عزیزم درسته که خدا گفته به پدر مادر نیکی کنید ولی پدر و ما ...

واقعا با حرفت موافقم 

هرچی که هستن فقط باشن 

تا هستن آدم دلش قرصه پشتش گرمه 

وقتی نباشه بی پناه میشه آدم 

خدا سایه ی بزرگترامونو مستدام کنه انشاالله

واقعا با حرفت موافقم  هرچی که هستن فقط باشن  تا هستن آدم دلش قرصه پشتش گرمه  وقتی ...

ان شاالله

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
ممنونم 

فدات شم😘