2777
2789
عنوان

مامانا کمک

137 بازدید | 23 پست

مامانا من تقریبا دو هفته دیگه مامان میشم ولی خیلی ناراحتم اطراف نوک سینه ها م زگیل زده دلم نمیخاد اینجوری به بچه م شیر بدم ولی دوست دارم حتما شیر خودمو بهش بدم ... پیشنهادتون چیه ؟ وسیله ای ابزاری چیزی که بشه باهاش شیر داد بدون اینکه زگیل ها با دهن بچه تماس پیدا کنه می میشناسید ؟ از دکترم پرسیدم نتونست راهنمایی مناسبی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زگیله دکتر با ذره بین نگاه کرد تایید کرد 

دکترا اندازه گلابی نمیفهمن بلا نسبت خوباشون بدون آزمایش تشخیصش و قبول نکن بعدم اگر مطمئن شدی زگیله درمان داره که خیلی هم سریع و راحته

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
تنها راهش با شیر دوش بدوشی با شیشه بش بدی .بعدم اون زگیل رو با نخ محکمممم گریی بزن سه روزه میفته خشک ...

شیر دوش چجوریه ؟ اذیت کن نیست ؟ شیر با زگیل تماس پیدا نمیکنه؟ دکتر گفت اگر هم زگیل رو از بین ببری بهرحال ویروسش روی سطح پوست میمونه از بین نمیره 😕

دکترا اندازه گلابی نمیفهمن بلا نسبت خوباشون بدون آزمایش تشخیصش و قبول نکن بعدم اگر مطمئن شدی زگیله د ...

دکتر پوست نهایتا میگه بسوزند با لیزر که لیرز هم برای سینه خطرناکه ممکنه ایجاد توده کنه خیلی شنیدم اینو