2821
2789
عنوان

اشتباه کردم خونمو ساختم

292 بازدید | 17 پست

من ۳ ساله ازدواج کردم شوهرم ادم خوبیه ولی خانواده هامون نه همون اول ازدواج بهش گفتم بیا بریم تهران اونجا دوتامون کار میکنیم زندگیمونو میسازیم گوش نداد اول بگم ک کارگر بود بعد رفت توی شرکت کارش اداری شد ما خونمون اول ت شهر بود ک با هزار بدبختی ی چار دیواری از پدر شوهرم بهمون رسید ی خونه ب ما ت روستا ی خونه هم ب برادر شوهرم اما خونه اون ت شهر بود و بازسازی نیاز نداشت و اپارتمانی بود ولی خونه ما نه کابینت داشت ن سفید داشت حتی کاشئ و..شکسته شده بود ک همشو از اول درس کردیم کلی طلا فروختم ولی خب خونه خیلی بزرگه ت حیاطش میشه دو تا خونه دیگه انداخت شیش تا قالی فقط تو هال خونه هست

با خودم گفتم عب ندره میسازمش بیشتر هم از لج خانوادش ساختمش اونا فک میکردن ک ما سرمایه ای نداریم و برای خونه خرج نمیکنیم و همش ب شوهرم میگفتن ت وضعت ضعیفه نمیخاد زیاد ب خونه برسی واایییی خانما من چ اشتباهی کردممم اومدم الان میرم تا ی کلاس باید نیم ساعت تا راه باشم ک برسم ب شهر ولی خونه شهر ۴ میل اگر بخای خونه خوب بخری خونه ماهم ۳ میل میبرنش حالا هرچئ میکنم ک شوهرم بیاد بریم تهران نمیادددد😂اییییی بچه ها میگم خونه رو بفروش ی خونه ت شهر میخریم بریم شهر حداقل ی میل هم وام میگیرم خونه خوبی میخریممم ولی نمیاااددد😂خوداااا حالا چی کنم با این وضع نمیتونم برم سرکار هرچی هم کلاس ارایشگری رفتم همش هیچ میشع هیچچچچ چی کنم حالا😐

تو شهر هم انقد ترافیکه ماهم که میخوایم بریم جایی حداقلش نیم ساعت طول میکشه مگر اینکه محل کارت به محل زندگی نزدیک باشه.. باز تو حداقل از ارامش و هوا و خونه بزرگ اونجا لذت میبری

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر هم انقد ترافیکه ماهم که میخوایم بریم جایی حداقلش نیم ساعت طول میکشه مگر اینکه محل کارت به محل ...

اییی خیلی خستم کرده شب از اونور ماشین نیست 🥲 واقعا خستم

2825
2823
2791
2779
2792