2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 65 پست
هعییی باهم بزرگ شدیم 😭😭از یه جا به بعد... گمش کردم😭😭شما رم حتما دوست داره یکی😭😭یه گوشه نشسته م ...

من سواد ندارم کتاب بخونم عکساشونو نگاه میکنم ولی پیداش نمیکنم 😭😭😭😭 یعنی کیه چه شکلیه

شعر زیبای من

به کلاغا بگو برات خبر بیارن نامه براش بنویس بگو چقدر نگرانی

کلاغای خبر چین.. برین خبر بیارین 😭😭😭از کوه و دشت و صحرا😭😭از جنگل و دریا 😭😭سایع ببینه میخوابه..😭😭حسنی عاشق خوابه😭.

حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلاغای خبر چین.. برین خبر بیارین 😭😭😭از کوه و دشت و صحرا😭😭از جنگل و دریا 😭😭سایع ببینه میخوابه. ...

حسنی الان بیداره داره کتاب میخونه گوشنش طفلکی براش غذا درست کن بوی غذا رو حس کنه میاد دو پیدا میکنه

شعر زیبای من

من سواد ندارم کتاب بخونم عکساشونو نگاه میکنم ولی پیداش نمیکنم 😭😭😭😭 یعنی کیه چه شکلیه

عی بابا.. الا من غصه شمام بخورم.. 😭😭از شاه پریون بپرس رعیس همه غصه ها بپرس حتما میدونه😭😭

حسنی الان بیداره داره کتاب میخونه گوشنش طفلکی براش غذا درست کن بوی غذا رو حس کنه میاد دو پیدا میکنه

ولی حس من میگه زیر درختی خوابه.. 😭😭خداکنه خواب باشه اسیر دیو قصه ها نشه، 😭😭

عی بابا.. الا من غصه شمام بخورم.. 😭😭از شاه پریون بپرس رعیس همه غصه ها بپرس حتما میدونه😭😭

نمیتونم من گم شدم مامانمو میخوام رفته پیش خدا کی برمیگرده تو میدونی 😭😭😭

شعر زیبای من

نمیتونم من گم شدم مامانمو میخوام رفته پیش خدا کی برمیگرده تو میدونی 😭😭😭

مامانا مگه جایی میرن.. 😭😭خدآ مهربونه 😭😭

عی خداااا،، حالا مامانتو از کجا پیداکنیم 😭😭

بریم سراق کلاغا.. عکس مامانتو نداری😭😭

نمیشه من میدونم حسن کچل زرنگه خیلیم قشنگه

اره خیلیم قشنگه 😭😭درسته تنبله ولی از تنبلی زرنگه، حسنی عاشق سیبه😭😭ینی سیب میخوره؟ 😭😭

مامانا مگه جایی میرن.. 😭😭خدآ مهربونه 😭😭عی خداااا،، حالا مامانتو از کجا پیداکنیم 😭😭بریم سراق کل ...

چرا دارم جوونیاش خیلی خوشگل بود این آخرین پیر شده بوده ضعیف شده بوده بود ولی هنوز قشنگ بود بهم لبخند میزد 😭😭😭دوستم بهم گفت مامانو فرشته ها بردن پیش خدا میشه منم برم پیش خدا

شعر زیبای من

چرا دارم جوونیاش خیلی خوشگل بود این آخرین پیر شده بوده ضعیف شده بوده بود ولی هنوز قشنگ بود بهم لبخن ...

مامانا نباید برن جایی😭😭باید پیش بچه هاشون بمونن.. 😭ک. بچه هاشون گم نشن..... مریض نشن.. تنها نشن.. هرچن ک مامان منم رفته پیش خداااا😭😭مامان من جوون بود... او ن چرا رفت پیش خدااا.... ینی الان مامانامون پیش همن؟؟ 😭😭حالشون خوبه..؟ 😭💔