muzikalll مدیر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 عنوان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 65 پست حسن کچلم کجایی عشقم😭😭😭😭😭😭😭رفتی تو غصه ها کی اومد بردت با الاغ کد خدا رفتی؟؟ یا جوجه مرغ همسایه😭😭😭😭کی گفت باید. تمیز شی.. عزیز شی 😭😭😭😭آهای حسن کچلم امیدوارم این پست برسه به چشمت 😭😭😭😭😭هر کی خبر بیاره.. موشتولوق میدم بهش😭😭😭😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭 دیروز | 17:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 ن حالش خوبه کنار جوی آب زیر سایه درخت خوابش برده برو پیداش کن وگرنه جادو گر سیاه پیداش میکنه 🥲🥲 ده شلمرود.. که جادوگر نداشت😭😭😭دیو داشت.. رفته بود به جنگ دیوه... حسنی که نشسته بود.. . کنار در.. کی گفت بره حموم و سلمونی😭😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 حسنی من. با هیشکی که کاری نداشت.. نشسته بود. سیبشو میخوورد... کی گفت بره حموم.. کی گفت بره سلمونی 😭😭اهاااای حسنی😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 ده شلمرود.. که جادوگر نداشت😭😭😭دیو داشت.. رفته بود به جنگ دیوه... حسنی که نشسته بود.. . کنار در.. ... طفلی الان خوابه برو پیداش کن اون پیرزن افریطه از یه غصه دیگه اومده پیداش کنه شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 طفلی الان خوابه برو پیداش کن اون پیرزن افریطه از یه غصه دیگه اومده پیداش کنه نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 ن من نمیتونم بیارمش میخام به به کتاب هزار و یک شب خونه که هزارتا غصه داره اسبم مریضه باید براش دارو پیدا کنم شعر زیبای من
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 کلاغا خبر آوردن حسنی بیدار شده داره از دست به دیو فرار میکنه 😭😭😭 شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 ن من نمیتونم بیارمش میخام به به کتاب هزار و یک شب خونه که هزارتا غصه داره اسبم مریضه باید براش دارو ... 😭😭😭😭عی ددم.. عی وااای،، چکار کنم حالا،، هر جا رفتم نبود😭😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 😭😭😭😭عی ددم.. عی وااای،، چکار کنم حالا،، هر جا رفتم نبود😭😭😭 برو پیش شاه پریون به اون بگو کمک کنه شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 کلاغا خبر آوردن حسنی بیدار شده داره از دست به دیو فرار میکنه 😭😭😭 از دست کی😭😭😭آی حسنی،،.. آی حسنی،، دیوه نیاد سراغت 😭😭😭کجا پیدات کنم😭😭حسنی باهوش منی.. کاشکی بشه برگردی تو کتابا، بیام جمت کنم.. یه گوشه بزارمت و نگات کنم آی حسنی 😭😭💔 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 برو پیش شاه پریون به اون بگو کمک کنه شاه پریون و دیدم.. رو برمیگردونه ازم 😭😭شاه پربون مگه مهربون نبوود.. 😭مگه به همه کمک نمیکرد😭😭برم یه گوشه بشینم، براش ساز بزنم شاید صدای سازم و بشنوه بیاد و پیدام کنه😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 شاه پریون و دیدم.. رو برمیگردونه ازم 😭😭شاه پربون مگه مهربون نبوود.. 😭مگه به همه کمک نمیکرد😭😭برم ... شاه پریون مهربونه غصه میگه تو ساز بزن پیدا میکنه شعر زیبای من
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 شاه پریون و دیدم.. رو برمیگردونه ازم 😭😭شاه پربون مگه مهربون نبوود.. 😭مگه به همه کمک نمیکرد😭😭برم ... خوش باحال حسنی ایقد اونو دوس میداری 🌹🌹 شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 شاه پریون مهربونه غصه میگه تو ساز بزن پیدا میکنه خداکنه 😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 536 خداکنه 😭😭 به کلاغا بگو برات خبر بیارن نامه براش بنویس بگو چقدر نگرانی شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 225 خوش باحال حسنی ایقد اونو دوس میداری 🌹🌹 هعییی باهم بزرگ شدیم 😭😭از یه جا به بعد... گمش کردم😭😭شما رم حتما دوست داره یکی😭😭یه گوشه نشسته منتظرتونه😭😭غصه نخور باشه 😭😭 حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو😭