2789
عنوان

طرفداری تراکتورو استقلال همش تعلیقم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 381 پست
من اصلا نگفتم ترکم😂 درست بخونولی من هرچی پرسپولیسی میبینم ترکن و خیلیم متعصب اگه نمیان باید دلیلشو ...

عزیز حرفو که خیلیا میزنن

ولی تو استادیوم یادگار که هوادار پرپلیسی نمیبینم

^^در پرده ای از خیال، رنگ هارا به جای کلمات مینشانم^*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دادن عزیزم دادن این مشکل خیلی ریشه ایه و به این راحتی هام حل نمیشه فقط باید بهش دامن نزنیم همین بهم ...

من تبریزم اصلا ابدا ندیدم فحش بدن .

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتارمیکنم👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

اصلا تعصب تورک ولش انسان که هست یه قوم فحش خورده حالا نگران این که باقری و دایی چرا فحش خوردن

دقیقا بخاطر یه تیم داره چشمشو به همه ی فحشا وتوهین های قومیتی میبنده سالهاست تیم پیروزی داره فحش نژادی میده ولی صداش درنمیاد

ریپلایم میکنم با احترام اینجا روبیکا نیستبله فحش دادن اصلا درست نیست ولی وقتی سالها فحش بخوری کسی پا ...

وقتی دوران بازیشون از شهرشون از اصالت ن تا دلت میخواد فحاشی شنیدن منم جاس اونا باشم دفاع نمیکنم

تا دلت بخواد علی دایی رو فحش دادن الان میگن افتخار ما ترک هاست جالبه

نگو ک دروغ میگن. حتی زنوزی جونتون هم تاییدش کرد تو تکذیب میکنی ببین منو احترام دوطرفه ست

بله احترام دوطرفه است اونموقع که ما سرتا پا باقری و دایی رو تشویق کردیم از خافظه کسی بیرون نرفته بله فحاشی شد به باقری چرا چون اونموقع که باید از تورکها دفاع میکرد نکرد

درضمن یه بار به فیلمای پیروزیجونت نگاه کن که شعلر مرگ بر تورک سردادن

حرف ستاره نیست حرف ادبه اینجا حرف از احترامه ک خیلی وقته ازبین رفته بهم بی احترامی میکنیم چرا؟ چون س ...

اگه حرفه ادبه که طرفدارای استقلال چیزی توش کم ندارن.فقط قانون طبیعته بزنی میخوری.بی ادبی کرد مجبور شدم جوابش رو بدم.وگرنه تیم تاج همیشه با افتخاره

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

شما اصلا درجریانی چندوقته به ترکا فحش میدن؟ خواهش میکنم حتمابرو به فحشایی که قبل از اومدن باقری به ت ...

میدونی چیه؟ من مشکلم با همینه ک دعوای فارس و ترک رو آوردن تو فوتبال حالم بهم میخوره ازین اوضاع البته معتقدم این یه بازی سیاسیه ک تفرقه بیفته و به وقتش از آب گل آلود ماهی بگی ن ک گرفتن

من اصلا نگفتم ترکم😂 درست بخونولی من هرچی پرسپولیسی میبینم ترکن و خیلیم متعصب اگه نمیان باید دلیلشو ...

نه گلم کمترترکی طرفدارپیروزیه الان دیگه همه طرفدار تراکتورن وقتی تیم بزرگ تراکتورهست چرا پیروزی