2789
عنوان

طرفداری تراکتورو استقلال همش تعلیقم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 381 پست
عزیزم کریم باقری اومد گفت بدبخت گفت از وقتی توی استادیوم شعر خودم بار ها بهم فحاشی شد به چه جرمی؟ به ...

شما اصلا درجریانی چندوقته به ترکا فحش میدن؟ خواهش میکنم حتمابرو به فحشایی که قبل از اومدن باقری به تبریزو ببین چه فحشای رکیکی پرسپولیا به تورکادادن توکه ترکی یکم تعصب ترک داشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم کریم باقری اومد گفت بدبخت گفت از وقتی توی استادیوم شعر خودم بار ها بهم فحاشی شد به چه جرمی؟ به ...

به جرمی که بالا گفتم و نوش جونش فوشی که خورده

فوشیم که خورده از طرف تیم محبوبش بوده و فقط تراکتوریا به زبون مادریش ترجمه کردن

^^در پرده ای از خیال، رنگ هارا به جای کلمات مینشانم^*

الکی خودتو تورک ندون 12 اونا فقط بخش دوم شعرمونو برداشتن چیزای بدی اضافه کردن دلیل نمیشه که بگیم تور ...

من اصلا نگفتم ترکم😂 درست بخون

ولی من هرچی پرسپولیسی میبینم ترکن و خیلیم متعصب

اگه نمیان باید دلیلشو از خودتون بپرسی و به نظرم خوب نیس که نیان!

کجا فحاشی شده ؟؟؟اونموقع که ترکا این دوتارو تشویق میکردن تو هنوز بدنیا نیومده بودث طرفدارای پیروزی و ...

نگو ک دروغ میگن. حتی زنوزی جونتون هم تاییدش کرد تو تکذیب میکنی ببین منو احترام دوطرفه ست

جدی دارید بخاطر فوتبال دعوا میکنید🗿

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

شما اصلا درجریانی چندوقته به ترکا فحش میدن؟ خواهش میکنم حتمابرو به فحشایی که قبل از اومدن باقری به ت ...

اصلا تعصب تورک ولش انسان که هست یه قوم فحش خورده حالا نگران این که باقری و دایی چرا فحش خوردن

برو با ستاره ی قلابیتون عشق کنمثل فیلم آوای باران فقط یه خال بالای لوگو تیمتونه

حرف ستاره نیست حرف ادبه اینجا حرف از احترامه ک خیلی وقته ازبین رفته بهم بی احترامی میکنیم چرا؟ چون سلیقه ش با ما یکی نیست