2821
2789

واقعا دیگه از دستشون خسته شدم .چند بار تاحالا بهشون آروم تذکر دادیم گوش نکردن یه بارم تند برخورد کردین بازم نتیجه نداد!

خودشون شبها دیرمی خوابن باهاشون شلوغ می کنن حالا ما کاری با ساعت خواب مردم نداریم ولی از ۱۰ شب به بعد هر کس تو خونش بیداره حداقل باید آروم تر باشه تا به بقیه آسیبی نرسه.مهموناشون تازه ۱۱ شب میان و تو راه پله ها هم کلی سر و صدا می کنن چه موقع رفتن چه موقع اومدن...

ماهم بالا ی اسب کوچولو داریم که یازده سبب بعد تا یک شایدم بیشتر شروع میکنه یورتمه رفتن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای خیلی بده نه روز نه شب آسایش نمیزارن

نه روزا خوبن و مشکلی نیست سبا فقطططط میدوعن و ما هنگیم دیگه چند روز پیش ساعت یک شب همسرم پیام داد ی نگاه ب ساعت بندازید لطفاً هیچی جواب نداد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

2825
2823
2791
2779
2792