2777
2789
من بچم هم ۳۴ هفته و پنج روز دنیا اومد الان ۱۵ روزشه

ای عزیییزم تنش سلامت .وای تو رو خدا از حالتاتون میگید ؟ من الان  پریودم ولی کامل خونریزی دارم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

یعنی دیگه پریودم کاذب شده😂😂پس ب چی اطمینان کنیم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن بعد عادتت بی بی چک بزار یا از بده

بعد اگه بارداربودی حتما سونو بده ببینی داخل رحمه؟

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
دختر داییم تا چهار ماهگی بچه هاش عادت میشه یکی دونفرم داشتیم تا پنج شیش ماه عادت شدن دیگه بچه که رس ...

اخه میگم نکنه اونا لک دیدن فقط .من قشنگ خونریزی دارم

ای عزیییزم تنش سلامت .وای تو رو خدا از حالتاتون میگید ؟ من الان  پریودم ولی کامل خونریزی دارم

سلامت باشید ان شاالله

من تخمدان پلی کیستیک بودم. دارو می خوردم. پریودام منظم شده بود ولی طبق معمول پریودام ۱۰ روزه و شدید بودن. اون ماه هم پریود شدم به همون شدت ولی سر سه روز قطع شد. بی بی گذاشتم یه هاله خیــــــــــــــــــــــلی کمرنگ افتاد. سر تاریخ که پریود نشدم رفتم آزمایش دادم گفتن ۴ ‌هفته ای

سلامت باشید ان شاالله من تخمدان پلی کیستیک بودم. دارو می خوردم. پریودام منظم شده بود ولی طبق معمول ...

اخیییی چ سورپرایز قشنگی .