2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من پریود بودم 7روز و باردارم بودم و قدیمیها میگن از رو سر شستن

سلام یعنی چی از رو سر شستن

بعد علایمتون و میگید روزای پریودیتون مثل اون ماه بود

حجم خون

حجم لخته

و حجم درد

من دو هفته قبل از پريوديم حامله شده بودم سيكلام ٣٥ روزه هست بعد از پريودي از بس حالم بد بود و سر د ...

خانم پریود به معنای واقعی ؟! چون من قبل پریودم تستم مثبت شد ولی پریود عادی شدم سه روز خونریزی و دلدرد پریود

خانم پریود به معنای واقعی ؟! چون من قبل پریودم تستم مثبت شد ولی پریود عادی شدم سه روز خونریزی و دلدر ...

سلام شما باردار بودی؟ من آز دادم گفتن باردارم الان تو هفته ی ششم هستم ولی کاملاً از دیروز خونریزی دارم و درد شدید در زیر دلم حس میکنم، بهم میگن احتمالاً سقط شده چون اگه باردار بودی لکه بینی داشتی نه خونریزی

سلام شما باردار بودی؟ من آز دادم گفتن باردارم الان تو هفته ی ششم هستم ولی کاملاً از دیروز خونریزی دا ...

عزیزم پریود پایان بارداریه 

ولی شما حتما برو دکتر شاید هنوز داشته باشیش‌واین خونریزی درمان داشته باشه