2821
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهرم 😭

987 بازدید | 75 پست

دیشب با شوهرم سر اینکه تو خیابون به دخترای دیگه نگاه میکنه ی دعوای وحشتناک کردم اصن خیلی عصبی شده بودم تاحالا حرف زشت بهش نزده بودم ولی بهش گفتم دیگه اصن نمیتونم تحملت کنم چون حس میکنم بهم علاقه نداری زورکی موندی دیگه حسم بهت از بین رفته اونم قبلا معذرت خواهی کرده بود ولی دیگه دیشب میگفت خوب چی میخوای الان میخوای به بابات زنگ بزنم بگم گفتم چیکار با بابام داری زنگ بزنی بگی هیزی کردم با دخترت دعوام شده هی میگفتم بذار برو گمشو پیش همون خرابا ک زل میزنی به باسنشون اشغال . دیگه اونم گفت میرم اصن من گفتم از خدات بود پس غلط میکنی هیزی میکنی خیییلی عصبانی بودم گفت ب خودت ی نگاه بنداز ب خاطر حال و احوال خودت میرم من ،بعد قراره امروز خانوادش بیان خونمون گفت ی دو روز صب کن خانوادم برن بعد من میرم گفتم کجا یعنی میخوای طلاق بگیریم گفت نه طلاق ولی میرم گفتم تو هیزی میکنی بعد ی چیزم طلابکاری گفتم من اگر از دستت عصبانی ام نمیخوام ازت جدا شم میخوام خودتو اصلاح کنی گفت بخدا من چند بار گفتم دیگه تکرار نمیکنم اصن تو خیابون سرمو میندازم پایین ولی تو دست بردار نیستی حالا بنظرتون واقعا از من خسته شده دوس داره بره ؟ یا میخواسته منو ساکت کنه چون من ازدواج دومه واقعا دلم نمینواد جدا شم بهش گفتم آشغال برو گمشو مرتیکه هیز بنظرتون خیلی فوش بدی دادم ممکنه از چشمش بیوفتم ؟ من فقط میخواستم یکم به خودش بیاد ولی اون حرف رفتنو میزد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تروخدا یکی کمکم کنه میترسم ازم سرد بشه بابد چیکار کنم مثل قبل بشیم

به هیزیش واکنش نشون نده . بعد نترس نمیره همیشه اینجوری بوده!?️

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

واقعا ؟ زیاده روی نکردم ؟ حالا ب نظرت واقعا دوس داشته ازم جدا بشه؟

ازدواج دومته باید خیلی پخته تر رفتاری کنی

الان خودت مقصر میدونی میگی چکار کنم که سرد نشه

گور باباش بنده خدا برا خودت ارزش قائل باش

فعلا سکوت کن تا اعتراضت رو نشون داده باشی که از دستش ناراحتی

نه اونم میخواد تو به خودت بیای جنگ و دعوا نکنی

کلا درکیری رو مردا زیاد جواب نمیده تو خونه پیشش باشی محبت اضافه نکنی زیاد تحویلش نگیری مثل اوایل اشنایی خودشون کم کم خوب میشن

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

تروخدا یکی کمکم کنه میترسم ازم سرد بشه بابد چیکار کنم مثل قبل بشیم

تو مثل منی..ترس به جونت انداخته شوهر..با وجود اینکه مقصره و تو رو مقصر جلوه میده..التماس نکن بهش..تو خیلی. هم به جا و درست حرفاتو زدی

2825
2823
2791
2779
2792