2821
2789
عنوان

دخترم بؤیایی نداره

633 بازدید | 58 پست

سلام دخترم ۱۱ سالشه من بعد ده سال متوجه شدم بویایی نداره میگه چند سال پیش بیار یک بوی تندی رو حس کردم. تورخدا بگید درمان داره یانه کسی مشهد دکتر خوب سراغ داره

من بعد از کرونا بویاییم کم شد

چند سال پیش هم یه مریضی ویروسی گرفتم دیگه رسما بویاییم باهام خداحافظی کرد

اگه مدت زمان زیادی گذشته باشه احتمال برگشتش سخته

تجربه جالبی نیست و یه کم خطرناکه که تنها بمونی چون بوی سوختگی و گاز رو نمیفهمی، یا مثلا بوی عطر و غذا رو کامل نمیتونی درک کنی

ولی خب هزار برابر بهتره از اینه که سایر حس های پنجگانه از دست بره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم نیس بابای منم بو رو متوجه نمیشه

نه خیلی بده غمگینم آخه هیچ بوی ادکلن گل میوه غذاهارو نمیدونه . گاهی مثلا لباسشو میگم عوض کنه فلان بو رو میده میگه من که نمیفهمم خیلی غصم میگیره. بعضی هام میگن حتما چشاییش هم ضعیفه. پدرتون از چشایی چیزی نگفته؟؟

نه خیلی بده غمگینم آخه هیچ بوی ادکلن گل میوه غذاهارو نمیدونه . گاهی مثلا لباسشو میگم عوض کنه فلان بو ...

ن چشایش اوکی ولی هیچ بویی رو متوجه نمیشه ن عطر ن چیزای دیگه ولی شما ببر دکتر شاید موقت باشه

برای پدرم ارث بود مادرزادی

من بعد از کرونا بویاییم کم شدچند سال پیش هم یه مریضی ویروسی گرفتم دیگه رسما بویاییم باهام خداحافظی ک ...

اره دقیقا غصه همینا رو میخورم من😔😢چشایی چی مشکلی نداری؟؟

ن چشایش اوکی ولی هیچ بویی رو متوجه نمیشه ن عطر ن چیزای دیگه ولی شما ببر دکتر شاید موقت باشهبرای پدرم ...

میترسم دختر منم مادرزادی باشه. نمیدونم دکتر چی کجا ببرم

میدونی چی ناراحتم میکنه اوایل پنهانش کرده بودم این قضیه رو

الان گاهی میبینم بعضیا مثلاحس ترحم میدن بهش میگن اخی حتما طعم غذاهارو هم نمیفهمه خیلی اعصابم بهم میریزه

سوره یوسف (آیات آخر)

مخصوصاً برای بیماریهای سخت و مشکلات شدید روحی و جسمی.

سوره یس (آیه ۵۸ تا ۶۰)

خواندن سوره یس برای بیمار توصیه شده است و به آن شفا و برکت داده میشود.

سوره انعام (آیه ۱۶۲–۱۶۴)

توسل به خدا و ذکر اسامی و صفات او، شفابخش است.سوره اسراء (آیه ۸۲)

سوره بقره، آیه ۲۵۵ (آیهٔ الکرسی)

بسیار مشهور برای حفظ و سلامت بدن و روح است.

میتوان آن را ۳ بار با وضو و نیت شفا خواند.

میترسم دختر منم مادرزادی باشه. نمیدونم دکتر چی کجا ببرم میدونی چی ناراحتم میکنه اوایل پنهانش کرده بو ...

ن طعم غذا حسش جداست اونو حس میکنه

ولی بو رو متوجه نمیشن مثل زمان کرونا ک رو بویایی اثر گذاشته بود

اره دقیقا غصه همینا رو میخورم من😔😢چشایی چی مشکلی نداری؟؟

خوبیای خودشم داره مثلا تو محیطای بدبو هنوزم صد درصد قدرتت رو میتونی داشته باشی و مثل بقیه آدما حالت بد نمیشه🫠 یا بوی عرق و دهن مردم رو نمیفهمی دیگه توی اتوبوس و مترو راحتِ راحتی

چشاییم هیچ مشکلی نداره و عالیه خداروشکر

بویاییم هم یه وقتا فعال میشه، باید اون ماده رو خیلی نزدیک به بینیم بگیرم تا بفهمم ولی خب کامل نیست

مثلا یه پاککن عطری شکلاتی گرفتم همه میگن بوی کاکائو میده ولی من ازش بوی نارگیل و شیر حس میکنم

دخترتون اگه یه ذره بویاییش مونده باشه اوکیه اصلا، بهش عطر گل محمدی اینا بدید بو کنه بهتر هم میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میترسم دختر منم مادرزادی باشه. نمیدونم دکتر چی کجا ببرم میدونی چی ناراحتم میکنه اوایل پنهانش کرده بو ...

نذار کسی بفهمه

واسه من رو هیچکس جز خانواده نمیدونه

ن طعم غذا حسش جداست اونو حس میکنهولی بو رو متوجه نمیشن مثل زمان کرونا ک رو بویایی اثر گذاشته بود

جدی. بعضیا یجوری میگن ترسیدم نکنه غذارو هم نمیفهمه. مثلا امشب میگفتم دیشب شام اصلا بهم نچسبید ولی دخترم میگفت خیلی خوشمزس. میگن حتما چون واسه همون بویاییش چشایی هم متوجه نمیشه فک میکنه خوشمزس غذا. انقد ناراحت شدم

2825
2823
2791
2779
2792