2821
2789

اضطراب و استرس شدید بی خوابی تفکرات منفی منکه دچارش شدم قرص میخورم دو هفته ای هس

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا بی خوابی استرس گریه سر چیز های کوچیک

من بعد زایمان این شدم

شما چرا؟عوارض وحشتناکی روی بدنم گزاشته مخصوصا سرگیجه و سردرد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من بعد زایمان این شدمشما چرا؟عوارض وحشتناکی روی بدنم گزاشته مخصوصا سرگیجه و سردرد

۲۴ سالمه حس میکنم بی مصرف ترین آدم رو کره زمینم بیکارم تحت فشار خانواده تحقیر فحش کتک با ۲۴ سال سن 🥺دیگه شخصیتی نمونده

۲۴ سالمه حس میکنم بی مصرف ترین آدم رو کره زمینم بیکارم تحت فشار خانواده تحقیر فحش کتک با ۲۴ سال سن ...

باید خودتو مشغول کنی هر کاری بکن فقط فکر نکن زندگی خوب یا بد میگذره هیچ چیز و جدی نگیر وگرنه داغون میشی

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز