2821
2789
عنوان

خانم های کنکوری ها بیاین

123 بازدید | 29 پست

انگیزه درس خوندن ندارم چی کار کنم ؟!

میخواستم برای فرهنگیان بخونم الان اصلا انگیزه ندارم... دو هفته ای درس نخوندم اصلااا ( فارغ التحصیل ام دوستان)

نویسنده کوچولو ام اما با نوشتنم جادو میکنم ✍🏻✨

این اسفندو حتما خوب بخون پایتو جمع کن نزار برای بعد عید که سختت میشه

کلا صفرم تقریباً.. چند سالی از کنکور دور بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسال نهایی هارو خوب بدی،انگار شصت درصدو گرفتی دیگه نمیخواد درصدای خوب تو کنکور بزنی

نهایی هم از غول چراغ جادو سوال نمیدن اکثرش از تو کتابه

ولی برای زیست باید اطلاعاتت بیشتر از کتاب باشه

همین دیگ

امسال نهایی هارو خوب بدی،انگار شصت درصدو گرفتی دیگه نمیخواد درصدای خوب تو کنکور بزنی نهایی هم از غول ...

نهایی ثبت نام نکردم اصلا نمیدونم کی هست امتحانش ؟ من نظام قدیمم لازمه ؟! کتاب درسی ندارم اصلا. فقط تست زدنی خریدم برای دروس کنکور

امسال نهایی هارو خوب بدی،انگار شصت درصدو گرفتی دیگه نمیخواد درصدای خوب تو کنکور بزنی نهایی هم از غول ...

اصلا حالم ندارم این همه درس امتحان بدم ... معدل کل م ۱۵ بود کمه؟

نهایی ثبت نام نکردم اصلا نمیدونم کی هست امتحانش ؟ من نظام قدیمم لازمه ؟! کتاب درسی ندارم اصلا. فقط ت ...

ببین ثبت نام کنکور تو یه کانالی خوندم ۱۸ تا ۲۸ اسفند همین ماه فرصتشه

ترمیم نمره هم شرکت کن کلا تخصصی هارو یه بار خرداد ماه امتحان بده ولی با نمره خوب

زمانش رو هم اعلام میکنن شاید فروردین یا اردیبهشت باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز