فرقی نمیکنه باید ببینی بچت کدوم رو قبول میکنه هر سه تا سرشیشه رو بگیر ببین بچه کدوم رو بهتر می گیره، بچه من که کلاسیک رو گرفت هر کار کردم ارتودنسی رو قبول نکرد بارها هم امتحان کردم
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یکی کلاسیک یکی طبیعی که شبیه سینه مادره یکی ارتودنسی ، هنوز دنیا نیومده از کجا میدونی شیر خشک میخوره ، خودت میخوای شیر خشک بدی؟
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یکی کلاسیک یکی طبیعی که شبیه سینه مادره یکی ارتودنسی ، هنوز دنیا نیومده از کجا میدونی شیر خشک میخوره ...
عزیزم پستونک ارتودنسی هست نه شیشه
چون تو خانواده من مشکل گالاکتوزمیا وجود داره به طور ارثی بچه هامون اجازه خوردن شیر مادر ندارن اصلا ،بعد هم دوستام که تازه بچه دار شدن همگی میگن ۱ دونه شیشه لازم میشه واسه شب ها شیر خشک بدی و قنداق