2777
2789
عنوان

شیشه شیر اونت

27834 بازدید | 30 پست

سلام دوستان عزیز 

میخوام واسه بچه ام شیشه شیر اونت بخرم ولی نمیدونم سر شیشه کلاسیک بهتره یا طبیعیش؟ 

لطفا مامانایی که اونت استفاده میکنن کمک کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نمیکنه باید ببینی بچت کدوم رو قبول میکنه هر سه تا سرشیشه رو بگیر ببین بچه کدوم رو بهتر می گیره، بچه من که کلاسیک رو گرفت هر کار کردم ارتودنسی رو قبول نکرد بارها هم امتحان کردم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
مال دختر من کلاسیکه خوبه.طبیعیشو نمیدونم.

اونت شیشه شیر کلاسیکش رو حراج کرده با ۲ سر شیشه واسه هر سن یعنی دوتا  +۱  دوتا+۳ دوتا +۶ یدونه هم صفر روشه 

سوالم اینه که برای بچه های کولیکی خوبه؟ هوا با شیر وارد معده بچه نمیشه؟

من برا پسرم اینو گرفتم و خیلی راضیم ، برای تازه متولد شده هاست و عالیه. لینک رو مطالعه کنین. ht ...

پستونک هم از اونت گرفتی؟ چند مدل پستونک ارتودنسی داره که یه مدلش شکل خرس هست میدونی خوبه یا نه؟

بچه ام هنوز نیومده ،۲ مدل  سری داره

یکی کلاسیک یکی طبیعی که شبیه سینه مادره یکی ارتودنسی ، هنوز دنیا نیومده از کجا میدونی شیر خشک میخوره ، خودت میخوای شیر خشک بدی؟

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یکی کلاسیک یکی طبیعی که شبیه سینه مادره یکی ارتودنسی ، هنوز دنیا نیومده از کجا میدونی شیر خشک میخوره ...

عزیزم پستونک ارتودنسی هست نه شیشه 

چون تو خانواده من مشکل گالاکتوزمیا وجود داره به طور ارثی بچه هامون اجازه خوردن شیر مادر ندارن اصلا ،بعد هم دوستام که تازه بچه دار شدن همگی میگن ۱ دونه شیشه لازم میشه واسه شب ها شیر خشک بدی و قنداق