2777
2789

سلام بچه ها من ۲۲سالمه و دانشجوهستم 

ازکودکی تابه الان هربارگفتم میخوام کلاس فلان برم میگفتن نه به چه دردمیخوره میخای چکارکنی تونمیتونی انجامش بدی این از کودکی ودبیرستان ک نوجوان بودم خیلی بدتربود گوشی نداشتم و دوس داشتم تابستون برم کاراته یابکس یاهرورزشی ک خودمو خالی کنم ولی نمیزاشتن برن تابستون همش گریه و حسرت به هم سنام بود هیچ دوستیم نداشتم خاهرم ندارم کلا تنها کل تابستون خونه این ازنوجوانیم حالا ک یه دختر جوان هم هستم بازم نمیزارن چیزی رودنبال کنم میگن فقط درس یعنی نمیخان غیرادانشگاـدبگ جایی برم با کسی ارتباط داشته باشم حتی  اگ بنفعم باشه ...همیشه میگم فلان چیزو دوس دارم میگن نمیتونی از پسش برنمیای هزار حرف ناامیدکننده من ب خودم اعتمادب نفس دارم ولی این حرفا کلا منو از صدمیاره روده شمام اینجورین؟

چقدر خوبه با اینهمه حرفای ناامید کننده بازم به خودت اعتماد بنفس داری

تا حالا سعی کردی خودتو اثبات کنی؟

اگه دنبال کارهای سالمی و مکانهای سالم رو میشناسی و مطمئنی

راضیشون کن به زبون نرم 

و خودتو اثبات کن

شاید راضی بشن

راه سختی هست

اما امیدوارم موفق بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه با اینهمه حرفای ناامید کننده بازم به خودت اعتماد بنفس داری تا حالا سعی کردی خودتو اثبات ک ...

اخلاقشونه نمیتونم تعغیرشون بدم منم میسوزم میسازم ولی خب شاید خیلی مدیون روزای قشنگم که به سختی گذروندم باشن اون دنیا

اخلاقشونه نمیتونم تعغیرشون بدم منم میسوزم میسازم ولی خب شاید خیلی مدیون روزای قشنگم که به سخ ...

منم دقیقاً شرایط شمارو دارم‌با این تفاوت که دانشگاهم نمیرم .

اونایی که میگن شرایط رو تغییر بده واقعاً درک نمیکنن که امکان نداره . 

منم یه تاپیکی مثل تاپیک‌شما زدم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
 اخلاقشونه نمیتونم تعغیرشون بدم منم میسوزم میسازم ولی خب شاید خیلی مدیون روزای قشنگم که به سخ ...

واسه منم همینطورن چپ میرم میگن اینطوری ...راست میرم میگن اونطوری ... ساکن میمونم ک هیچی نگن باز میگن اینجوری ... خلاصه خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن

منم دقیقاً شرایط شمارو دارم‌با این تفاوت که دانشگاهم نمیرم . اونایی که میگن شرایط رو تغییر بده واقع ...

جدا پس هم دردیم خلاصه ک ماتواین موقعیت فقط میسوزیم شاید خیلی ازاستعدادهامون بسوره بره کشفش نکنیم بعدمیشنن بقیه رومیبنن میگن خشبحالش چه بچه بااستعدادی داره افرین

جدا پس هم دردیم خلاصه ک ماتواین موقعیت فقط میسوزیم شاید خیلی ازاستعدادهامون بسوره بره کشفش نکنیم بعد ...

دقیقاً. 

نه تنها استعداد بلکه بهترین روزای جوونی که میتونیم ازش لذت ببریم‌هم داره میره . بعد باید بشینیم حسرت زندگی و خوشی و موفقیت بقیه رو بخوریم . 

دقیقاً.  نه تنها استعداد بلکه بهترین روزای جوونی که میتونیم ازش لذت ببریم‌هم داره میره . بعد ب ...

حسرت ک انقد تودلم هست خدامیدونه نوجون بودم گریه میکردم ک بزارید کلاسی چیزی برم انگ خراب بودن بم میزدن پدرم به یه دخترنوجون چه حرفا ک نمیگفت انقدحودکشی کردم ک خدامیدونه ولی ناموفق 

حسرت ک انقد تودلم هست خدامیدونه نوجون بودم گریه میکردم ک بزارید کلاسی چیزی برم انگ خراب بودن بم میزد ...

منم‌مثل تو بودم و الانم‌هستم .‌البته من پدرم کاری نداشت و مادرم‌نمیذاره . فکر کن دانشگاه سراسری قبول شدم ولی اجازه ندادن برم کلاس که سهله . بعد الان ک دوستامو میبینم واقعاً بغضم میگیره . 

منم‌مثل تو بودم و الانم‌هستم .‌البته من پدرم کاری نداشت و مادرم‌نمیذاره . فکر کن دانشگاه سراسری قبول ...

باید مقاومت میکردی هرطور شده میرفتی حالا چ رشته ای بود؟ بگم ثواب کردن یا کبابت کردن

باید مقاومت میکردی هرطور شده میرفتی حالا چ رشته ای بود؟ بگم ثواب کردن یا کبابت کردن

واقعاً مقاومتم‌جواب نداد عزیزم . 

یکی از رشته های پیراپزشکی