2777
2789

من یادمه تو دوران شیردهی یه شب سینه درد بدی گرفتم....دردش از زایمان طبیعی هم بیستر بود جوریکه همسرم رفت مادرمو آورد پیشم....

مادرم گفت چیزی نیست...سینت ابسه کرده....

تا صبح مُردم و زنده شدم...حتی حاضر نمیشدم برم بیمارستان....

یادمه مادرم با روغن محلی یه کم آرد تفت داد و بوشو داد زیر سینم☺☺🙄

نمیدونم چقدر از نظر علمی درسته یا نه ولی چند ساعت بعد خوب شدم...

من یادمه تو دوران شیردهی یه شب سینه درد بدی گرفتم....دردش از زایمان طبیعی هم بیستر بود جوریکه همسرم ...

من هنو باردارم دردش ک با دارو رفع شده اما دکتر گ ف بچه ت بزرگه عمل نمیکنم خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سنو رفتم گفت ۳سانت در ۱/٨ دکتر سفیکسیم داده

انشالله بلا بدوره...

عزیزم استرس نداشته باش تا کوچولوت سالم بدنیا بیاد بعدش برو دنبال درمانش.....شایدم‌ با زایمان و خروج بچه اوضاع توده بهتر بشه...

انشالله بلا بدوره... عزیزم استرس نداشته باش تا کوچولوت سالم بدنیا بیاد بعدش برو دنبال درمانش.....شا ...

خدا کنه اخه دکتر گف اگ رفع نشه باید بعد زایمان ببافاصله بیای برا عمل

💟 #درمان #توده های #سینه 💟

❣ بادکش سینه 21 مرحله یک شب در میان

❣ خوردن شونیسل ( 4 واحد روغن زیتون + 2 واحد عسل + یک واحد سرکه انگور

❣ خوردن سرکه انگبین شبی یک لیوان

❣ بلعیدن اسپند به مدت 40 شب

❣ استفاده از جوشانده پودر درنا ( کسانی که توده در سینه دارند از عرق رازیانه استفاده نکنند )

Mojeze_tebesonati@

@Hak50

عزیزم این.متنی که بالا گذاشتم از یه کانال

تل گرام طب سنتی هستش..دکترش خیلی وارده..برای بیماریهای مختلف درماناشو میذاره و خیلیا هم جواب گرفتن. البته خیلی ها هم پیشش حضوری میرن.

من دقیق نمیدونم مشکل شما چیه ولی چون نوشته بودید توده سینه اینو سرچ کردم اورد. باز شما برید مطالبشو بخونید..

ان شاالله بدردتون بخوره

💟 #درمان #توده های #سینه 💟 ❣ بادکش سینه 21 مرحله یک شب در میان ❣ خوردن شونیسل ( 4 واحد روغ ...

دکتر بهم گف دستکاری تو سینه باعث زایمان زودرس میشه اسپند هم خطرناکه شنیدم ولی ممنون لطف کردی 

دکتر بهم گف دستکاری تو سینه باعث زایمان زودرس میشه اسپند هم خطرناکه شنیدم ولی ممنون لطف کردی 

اره درسته اگه باردارید الان انجام ندادید. ان شاالله برای بعد زایمان.

خواهش  میکنم عزیزم