2821
2789

همش جواب پس میدم همش مقابله میکنم باهاش

نمیخوام اینجوری باشه ولی اینجوری میشم یاد کارای گذشتش میفتمکه حرص داده بهم بعد دوباره دعوامون میشه نمیدونم چیکار کنم یکم باهاش مهربانتر آرومتر باشم فاز جنگی دارم باهاش اونم بدش میاد دعوا میکنیم☹️دست خودم نیس

چون ناراحتی های کوچولو کوچولو تو دلت جمع شده شده یه خروار باید بشینید حرف بزنید یکی یکی حلشون کنی بذاری کنار

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخدا نخند مشکلمه واقعا نمیتونم باهاش ظریف آروم و مهربونه باشم نمیتونم یه خانم شوهر دوست و زن زندگی ب ...

خب شاید مقصر اینجا همسرته

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

آخه قبلی ها حل شدنی نیس

باید بشینید حلش کنید یا کنار بیای باهاش دفنش کنی دیگه بهش فکر نکنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب الان زیاد مشکل نداریم ولی چون من جنگمیکنم بد جوابشو میدم بد حرف میزنم فاز جنگی دارم باعث میشه دعو ...

ن از قبل تر منظورمه

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

نمیدونم نمیشه خیلی سخته

اینجوری هم ادامه بدی یا به تنفر میرسه یاسردی شده بشینی یکی یکی رو کاغذ بنویسی باید باهاشون مواجه بشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز