2821
2789
عنوان

بیاین بزنید دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
حیف نمی دونم کجایی یا وگرنه میزدم بیخیال این آدم های سمی بشید

یه بار به چشمام زل زد گفت از اولم ازت متنفر بودم حتی دختر دایی سه سالمه به خواهرش ترجیح می ده عقده ای کمبود دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم این دفعه دیگه از خواب بیدار بشی

بار قبل عمرا باهاش حرف می زدم از بس گفتن حرف زدم وگرنه کسی که زل می زنه بهت می گه ازت متفرم از بچگیت بعد من گفتم از عصبانیته فراموش کردم ادم سواستفاده گری هست از این ادما متنفرم از سگ کمترن بعد جلوی همه هم دستور می ده

بار قبل عمرا باهاش حرف می زدم از بس گفتن حرف زدم وگرنه کسی که زل می زنه بهت می گه ازت متفرم از بچگیت ...

منم مجبوووور کردن باهاش آشتی کنم در صورتی که ما هردو از هم نفرت داریم یه مدت گذشت دیدم نمیتونم تحملش کنم ارتباطمو قطع کردم و خلاص تو مجالس زیاد میبینیم همو اما انگار نمیبینیم و هر دو اینجوری راحتیم

اسمم نظر همسرمه
منم مجبوووور کردن باهاش آشتی کنم در صورتی که ما هردو از هم نفرت داریم یه مدت گذشت دیدم نمیتونم تحملش ...

نمی دونم چه کینه ای نفرتی ازم داره از بس مهربونم سوارم شدن منم دیگه حرف نمی زنم باهاش الکی به بقیه می گم مشکلی ندارم باهاش ولی دیگه دوست ندارم تف بندازم تو صورتش تمام راز هامو از قصد تو جمع می گه بعد می گه مگه چی گفتم خیلی سمیه مریضه من همش ازش دفاع می کردم ولی حقش بود اون حرفا

منم مجبوووور کردن باهاش آشتی کنم در صورتی که ما هردو از هم نفرت داریم یه مدت گذشت دیدم نمیتونم تحملش ...

خواهرهای بقیه یه جور دیگن ولی خستم از تلاش بیهوده همه رو می کوبونه تو سرم و می گه از همه کمترم برن گم شن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز