سلام دوستاي گلم ، زنگ زدم قم برام قرآن باز كردن و چهار جاي ديگه هم رفتم برام قرآن باز كردن كه بدونم مشكل من چيه كه رزقم كامل بسته شده و اينقدر گرفتاري مالي برام پيش اومده كه همه شون گفتن يك زن كه توي كارباهاته برات دعا گرفته . يه همكار دارم كه مشتركاً با يك مشتري كار ميكرديم البته من از ده سال قبل باهاش كار ميكردم و چند سالي ميشه اين خانم هم با خواهش و تمنا و اين كه شوهرم بيكاره و ال و بل خواست شريك بشه منم ديگه حرفي نزدم
البته من اين خانم رو هيچ وقت از نزديك نديده بودم تا اينكه چند ماه قبل از نزديك ديدمش وقتي منو ديد با حالت تعجب به من نگاه كرد و رفت سمت همسرش و با اخم پچ پچ ميكرد . من ميفهميدم توي اين فكره كه فقط با خودش همكاري داشته باشن اما فكر نميكردم اين قدر رذل و بي وجدان باشه كه بخواد منو از نون خوردن بندازه . دوستاي گلم استخاره هام همه شون گفتن كه هم حسد و بخل داره نسبت به من و هم اينكه دعا گرفته . واقعاً نميدونم چكار كنم
اين آقايي كه مشتري من هست بخدا قسم مثل برادرم دوستش دارم و اونم بارها بهم گفته از خواهر برام عزيزتري اما الان چند ماهه همكاريشو باهام قطع كرده و از قبل عيد تلفنم رو جواب نميده . عيد رو به خودش و خانواده ش تبريك گفتم جوابم رو نداد .
الان به همسرم گفتم . گفتم كه شايد كسي چيزي گفته و خواسته بينتون رو بهم بزنه