2821
2789

چند سالشه؟

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هشت سالشه

خب پس ..

الان چون این سنه اینجوریه

بشین باهاش حرف بزن بدون اینکه به روش بیاری

ببیین چرا اینکارو میکنه

شاید خجالتیه نمیتونه پول بگیره از مامان بابا

و..

علت رو در بیاری رفع کنی حله

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

اصلا بهش نگو دزد

براش هویت میشه و زشتی کار براش میریزه

چجوری بترسونمش

دعواش میکنم میگم ک دست نزنه پولا واس منه و فلان

نمیدونم والا داداشم ازم میترسه میدونه اخلاق تندی دارم جرعت نمیکنه

حتی اگ پفکم باز شده و افتاده باشه اجازه میگیره ازم

ولی برا بقیه این شکلی نیست و قلدری میکنه.

هیچ.!

واقعا؟؟برام مهم نیست دیگ ی هزاری هم نقد نگ نمیدارم

در نهایت اگه به عنوان خواهر بزرگتر ببینی چرا اینکارو میکنه و حلش کنی لطف بزرگی در حقش کردی

از تو برنداره از یکی دیگه برمیداره

در نهایت اگه به عنوان خواهر بزرگتر ببینی چرا اینکارو میکنه و حلش کنی لطف بزرگی در حقش کردیاز تو برند ...

خب میخاد خوراکی بخره دیگ ولی حداقل ننه بابام بدزده ن من بیچاره ک دوماهه بیکار شدم و همش دارم پول خرج میکنم گوشیم گم شده مدارکم و خرجمم با خدمه

خب میخاد خوراکی بخره دیگ ولی حداقل ننه بابام بدزده ن من بیچاره ک دوماهه بیکار شدم و همش دارم پول خرج ...

😄

به فهمیده ترین عضو خانوادت بگو باهاش حرف بزنه اگه خودت مداخله نمیکنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز