2821
2789
عنوان

چقد بعضیا عجیبن 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست

من تاپیک فیک باشه حس میکنم اصلا نظر نمیدم. اعصابم نمیکشه برم باهاش بحث کنم

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب من خودم همین یک ماه و نیمپیش نامزد داشتم هی درموردش حرف میزدم و الان ۴۰ روزه بهم زدیمو درمورد خوا ...

دارم میگم این تاپیک نامزدیش نهایت یه هفته پیش بود 😐😐

بعد طرف توتاپیکش گفته چن ماهه دارم با یه پسر آشنا میشم

قصیه شما فرق داره

نه خب عزیزم میدونی کاربری دست سی نفره🤝

شایعه شده ۵۰ نفر حتی

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

من حقیقتا به ادما سخت اعتماد میکنم و فقط نظرمو میگم میرم حالا یا فیکه که به کتفم یا اصله که بازم به کتفم 😔🤣😭

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

دست۸۰میلیون ایرانی هم باشه به این تنوع نمیتونن حرف بزنن🥴😂

🤣🤣😔 امان از چند شخصیتی خواهر

افرین واقعا

😔🤣❤🤝

🤣🤣😔 امان از چند شخصیتی خواهر

امان امان😂

یه دونشون بود سریالی میومد حرف میزد که همسرش فوت کرده یه پسر کوچیک داره برادرشوهرش الان دوسش داره ونامزد کردن و...یه بار یه ویس داد که برادرشوهرش براش خونده یکی ازکاربرا تویه چنل تلگرام داشت آهنگه رو🥴😂ینی چقدم بایدآدم بدشانس باشه

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

امان امان😂یه دونشون بود سریالی میومد حرف میزد که همسرش فوت کرده یه پسر کوچیک داره برادرشوهرش الان د ...

🤣🤣🤣😭وای

حالا دیروز یک پسره عکس پروفایل گذاشته بود میگفت من ساواشم ....من عکس پروفایل رو میشناختم شانسا رفت تو افق بنده خدا😔🤣😭

2825
2823
2791
2779
2792