2821
2789

درد کف بگن رو میدونم ولی سوزش چطوره

من تو پریودی زمان دفع درد کف لگن زیادی داشتم که باسونو شکمی و واژینال مشخص نشد مشکلم با سونو در آب فهمیدن اندومتریوزه

دردم از یار است و درمان نیز هم
درد کف بگن رو میدونم ولی سوزش چطورهمن تو پریودی زمان دفع درد کف لگن زیادی داشتم که باسونو شکمی و واژ ...

نه آندومتریوز ندارم.سوزش تو مجرای ادرار دارم همراه با درد چه با ادرار چه بدون ادرار.یعنی کل روز.و همچنین درد مقعد.سیتوسکوپی و کولونوسکوپی و همه سونوها و آزمایش ها سالم . واقعاً موندم دلیلش دیگه چی میتونه باشه.افسردم کرده دیگه این درد.حالا جدیدا با تحقیقاتی که کردم به نتیجه رسیدم یه سری اعصاب به اسم عصب پودندال کف لگن شاید باعث این دردها هستن.که برم دکتر مغز و اعصاب ببینم اون نظرش چیه.پیدا کردن دکتر خوب هم خودش بخشی از مشکله.لحظه ای درد ولم نمیکنه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه آندومتریوز ندارم.سوزش تو مجرای ادرار دارم همراه با درد چه با ادرار چه بدون ادرار.یعنی کل روز.و هم ...

از نظر روحی حالت خوبه؟آخه خیلی دردا فقط از اعصابه

آزمایشات ادراری رو دادی؟

عفونت و خدای نکرده چسبندگی رو چک کردی؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه آندومتریوز ندارم.سوزش تو مجرای ادرار دارم همراه با درد چه با ادرار چه بدون ادرار.یعنی کل روز.و هم ...

سوزش ادرار درمانش سخت نیست

و اگه از عصبها هم باشه درمانش سخت نیست

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

از نظر روحی حالت خوبه؟آخه خیلی دردا فقط از اعصابهآزمایشات ادراری رو دادی؟عفونت و خدای نکرده چسبندگی ...

بله عزیزم همه چی سالم.من از روزی درام شروع شد که هفت شب داروی کلوتریمازول مصرف کردم از روز هشتم به بعد یهو درد و سوزشم شروع شد و ماندگار شد.واقعا نمیدونم ربطش بهش چیه

سوزش ادرار درمانش سخت نیست و اگه از عصبها هم باشه درمانش سخت نیسترو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو ...

درد مقعدم همراهش هست.سوزش و درد با هم.فقط بعد ادرار نیست که دچار سوزش میشم.کل روز رو این درد و سوزش همراه منه

یعنی ممکنه از اعصاب باشه؟اگر باشه درمانش چیه

نمیدونم رو حساب حرف شما گفتم اگه از اعصاب هم باشه درمانش سخت نیست

داروی تقویت عصب عالیه مشکلات سختر از شما رفع شده با این دارو و البته بعضی داروها مکمل هم هستن درکنارش ممکنه داروی دیگه ای هم لازم باشه استفاده کنین

نمیدونم رو حساب حرف شما گفتم اگه از اعصاب هم باشه درمانش سخت نیستداروی تقویت عصب عالیه مشکلات سختر ا ...

درمانگر مجرب داروی اعصابم تجویز میکنه یا فقط گیاهی؟

درمانگر مجرب داروی اعصابم تجویز میکنه یا فقط گیاهی؟

برا همه مشکلات داروهای گیاهی اکثر داروها خودشون درست کردن نیاز نیست خودمون مثلا چند دارو جدا جدا بگیریم و مخلوط کنیم اکثرش بسته بندی اماده

برا اعصاب معمولا تقویت عصب صفرابر ترکیبی و....

و تمام داروها موادش و طرز تهیه اش سرچ کنی توضیح دادن

بعضی مردم بعضی داروها که دستورش ساده ست رو خودشون درست میکنن ولی بنظرم از خود نمایندگی ها بخریم بهتره چون سم و کود شیمیایی نمیزنن و سالمتره

اگه داروی شیمیایی مصرف میکنین برا بیماریها حتما به درمانگر بگید که چطور درکنار داروهای گیاهی کم کم دوز شیمیایی رو کم کنین چون بعضی داروهای شیمیایی یهو ترک کنی عوارض داره

2825
2823
2791
2779
2792