2777
2789

بیایید از عوارض و حالات روحیتون تعریف کنید و بگید چه قرصی مصرف میکنید من یه مدت هالوپریدول میخوردم خیلی اشتها داشتم و اضاف وزن العات توپیرامات استفاده میکنم یکم بهترم در کنار عوارض روحی این اشتها بیشتر اذیتم میکنن دوسدارم حداقل وزنم کم بشه بیایید بگبد چی مصرف میکنید

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت طولانی مصرف دارو ها باعث شده اضاف وزن بیارم 

بچه ها روحیه ام داغونه 

با دکترمم صحبت کردم دارومو عوض کردم توپیرامات داد که خیلی ضعیفه به اشتهام کنترل ندارم 

حالا مشکلات روحیم کنار این اصافه وزن رو‌مخمه 

کاش یه ضد افسردگی پیشنهاد بدین‌که اشتها رو هم کاهش بده

فلوکسیتن اره ولی من میخوام چاق شم

فلوکستین اخه ابروی ادمو میبره از بس لرزش میاره خیلی تابو میلرزه دستای ادم 

ونلافاکسن میخوردم خیلی خوب بودم واسه بارداری امی تریپتلین داد بهم رو تاثیر زیاد نداشت من به زور فقط به خاطر بچه ونلافاکسنو کنار گذاشتم خیلی اعتیاد اور بود. ده روزه به خاطر یه مشکلی بدجور بهم ریختم کنترل ندارم پاهام سست میشه تنها تو خونه نمیتونم بمونم دوباره ونلافاکسن داره اصلا داروخونه ها ندارن. از یه طرفم بخورم نمیتونم دیگه بزارم کنار 

ونلافاکسن میخوردم خیلی خوب بودم واسه بارداری امی تریپتلین داد بهم رو تاثیر زیاد نداشت من به زور فقط ...

ونلافاکسین رو باید دوزش رو پایین نگه دارین. دوره درمان داره. مثلا برای بعضی ها ۶ ماه، بعضی ها کمتر، بعضی ها بیشتر. واسه من ۱ سال بود. موقع قطع کردن باید تو ۲ تا ۴ هفته یواش یواش قطعش کنین. علت افسردگی و بدحالی بعد از قطع مصرف بخاطر عوارض قطع مصرف ونلافاکسینه. اگه دوره درمان رو طی کردین، به آرامی قطعش کنین و در کنارش هم تغییرات مثبت تو سبک زندگی لازمه. مثل تحرک و تغذیه و خواب صحیح. و حتما از تنهایی دوری کنین.