2789

گفت درس خانواده و بعد پارتنر البته پارتنرم جزو خانواده اس

به خاطر صداقتش خوشحال باید باشم یا ناراحت

البته منطقیه شاید الویت بندی منم همین باشه

فکر کنم دوس داشتم دروغ بشنوم 🥲

والا ازمنم بپرسن میگم خانواده درس پارتنر

از شما بپرسن چی میگی😄؟

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعیه به مرور برای هم بهتر می شین و اولویت ها عوض میشن اگه رابطه تون موفق باشه صبر کن

«اسم نسلم رو بذار تولد های بدجا...😔» یک روز خوب کیه؟ ما که نصف عمرمون رفت! یک روز خوب کیه؟ همش دروغ بود که چی شد! تا اینجاش که رویاهامون کفنم پوسوندن. منتظر خوشی ام از مسافرت بیاد، رو لبم سبز شد علف، معطلم تو کوچه ام! خسته ام از آرزوهام که موند پشت ویترین! تو بگو شبیه زندگی آخه چی شیم؟ پناه بردم از این وضعیت به رول و ویسکی، داغونیم هممون شبیه مترول پل ریختیم. من خسته ام مثل تو از این سگ دوهای درجا، اسم نسلم رو بذار تولد های بدجا! پیرترین جوونهای این کره خاکی، نسل خنده های الکی فقط توی عکسها، یک روز خوب کیه؟ دروغه روز خوب اصلا! غروبه روبه روم فقط، نمیشه آتیش روشن الکی رو به چوب نزن، خالیه کل لیوان! نداره نیمه پری، واسم خنده داره دیگه! نفوث خوب زدن به بوی روز خوب، که کشش نداره دلم،کی این دروغ رو گفته؟ که عشق سواره به خشم! دلم خرابی می خواد،یک مستی ابدی، بیداری قشنگ نبود، می خوام بیهوش بشه چشمم... . 😔

پارتنر خانواده درس

درستش اینه

هم برای مرد و هم زن

غیر این خدا نگهدار

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
والا ازمنم بپرسن میگم خانواده درس پارتنر از شما بپرسن چی میگی😄؟

من میگم پارتنر درس خانواده

پارتنرمم صددرصد میگه پارتنر خانواده درس

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من میگم پارتنر درس خانوادهپارتنرمم صددرصد میگه پارتنر خانواده درس

افرین به شما🥹🙂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃