2789
عنوان

فردا می خوام انصراف بدم از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6020 بازدید | 171 پست
شما معلم بودید؟

نه بعد اتمام دانشگاه فرهنگیان مجبورا انصراف دادم محل خدمت نرفتم اصلا

مثل مادری که بچه مرده بدنیا میاره😞

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

حالا چن نفر از خوبی های معلمی گفتن بعضیا نمیتونن تحمل کنن فوری شغل خودشون اومدن مقایسه میکنن که نه ما بهتریم😐😂چقد بچگونه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سال دوم تدریسمهاما شوهرم وکیله

شوهرت چه پشتوانه ای برات میگذاره؟

بگو اگر زمین با ملک یا حتی طلا برات میخره انصراف بده .

نه اینکه بشینی خیاطی یاد بگیری و سرت را گرم کنی...

میشه کنکور دوباره داد و همکار همسرت بشی...

میشه تدریس خصوصی را شروع کنید یا مشاور کنکور شی...

هیچ رشته ای بالاتر از رشته ی دیگه نیست کی میخواید اینو بفهمید همه شغل ها برای یک جامعه نیازه

اتفاقا بعضی رشته ها خیلی بالااااتر از بعضی رشته های دیگهس

شما کی میخواید اینو بفهمید؟

رتبه یک و رتبه ده هزار باهم یکی ان؟

پزشک جراح و ادم بیکار باهم یکی ان؟

همه رشته ها شریف و مقدس ان اما هرگز باهم برابر نیستن

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

والاانقد فرهنگیان رو بزرگ کردنهرکه ندونه فکر میکنه ناساعهچخبرههههالانم که ماشالا فرهنگیان از هر صنف ...

نه خب واقعا بزرگ نیس.

و رشته های خیلی بهتری هست

ولی خب برا خیلی ها هم خوبه بهتر از بیکاریه البته اگه علاقه استعداد و وجدان کاری داشته باشن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم...چه شرایط سختی!!!!چرا مجبور به اینکار شدی؟

مثل استارتر...

شوهرم نذاشت

شغلتو کنار نزار از فردا برو سر کلاس

استعفا نامه هم ننویس

اگر نمیخوادت بره از زندگیت ولی حق نداره شغل و حرفه ات رو ازت بگیره

اگر دوستت داشته باشه تورو همینجور که هستی میخوادت

اشتباه نکن

جات باشم سرسنگین میشم باهاش تا به اشتباهش پی ببره نه اینکه بشینم خونه مدرسه نرم!!!!

🚫⛔️

خب تو رشته بهتر رفتی.ولی من نتونستم نه تونستم درس بخونمنه کار نه هیچی مشکلات زندگی خودمم حل نشد حتی. ...

چه قد دلم گرفت شاید یه روزی منم مثل تو پشیمون بشم اما الویت الانم دانش اموزانمم باید فردا رو برم حتی شده انصراف بدم که بشه تا اخر امسالو برم

متاسفانه زن ها تو جامعه خیلی مظلومن

اگر از قبل ازدواج میدونست که معلم خواهی شد و بچه نداری، بین شغلت و شوهرت ، شغلتو انتخاب کن

با قاطعیت بهت میگم شغلتو انتخاب کن و به فکر دوران پیری و نداری و تحقیر شدن برای دو قرون پول باش

ماجرا رو خودت کامل توضیح ندادی ، احتمالا اتفاقی سرکارت افتاده که شوهرت گیر داده ، یا شایدم خودش با کسی در ارتباطه و اون خانم تو اجتماعه ، نگران اینه که تو اجتماع بودن شما هم باعث بشه یه مردی مثل خودش بیاد سراغتون وگرنه چرا بعد دوسال یادش افتاده نمیخواد شما کار کنین ؟

شغلتو تحت هیچ شرایطی رها نکن . فردا روزی از نتیجه ناراضی بودی بیا بزن تو دهن من

باید بین همسرم و کارم یکی رو انتخاب کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

قطعا کارتو انتخاب کن چون شوهر بسیااااااار بسیاااااار زیاده ولی کار نایابه اینو من میگم که تو ۳۷ سالگی سلطان آزمون شدم تازه تونستم کارمند رسمی دولت شم

ولی جدا من بودم قطعا کارمو انتخاب میکردم

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

والاانقد فرهنگیان رو بزرگ کردنهرکه ندونه فکر میکنه ناساعهچخبرههههالانم که ماشالا فرهنگیان از هر صنف ...

فرهنگیان بخاطر اینکه امنیت شغلی داره و تابستون بیکاری داره و برای زن و روحیه و سبک زندگیش مناسبه طرفدار داره...

وگرنه معلم مرد که هیچکس جز مادرش نمیخوادش