2789
عنوان

خودتون و همسرتون چقدر اختلاف سنی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 145 پست
چن سالتونه؟شوهرت بااین موضوع ازهمون اولش کنار اومد؟

من ۲۶, همسرم ۲۵ ، آره اصلا براش مهم نبود 😅😂 حتی من مخالف بودم به خاطر همین حتی نگران بودم تو خانواده شون قضاوت بشم ولی هیچ وقت اصلا مطرح نکردن ، الان هم دیگه اصلا احساس نمیکنم من بزرگترم 😅 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چه نظر سخته بیشتر؟باورت میشه شدم مثل دخترای ۱۶ ساله هیچ قدرت تصمیم گیری ندارم

خودت چند سالته؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

ن اوکی میشه ب مرورشوهر من یسری بیروت بودیم سر مانتوی کوتاه من دعوا راه انداختدراین حد....الان خودش ب ...

تو بهش گفتی چشم یعنی؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

۹ سالیکم تفکرات قدیمی طور داره برخلاف فیس و ظاهرش اما میشه کنار اومد و با سیاست حلش کرد😍😂

چه کار کردی مثلا؟

راضی هستین ؟خوبیا و بدیای این اختلاف سن چیه ؟چند سال ازدواج کردی ؟بچه حسابت نمیکنه؟

من ۱۶ عقد کردم اون ۲۶ سالش بود

کلا الانم هنو پخته کامل نشده ولی نسبت ب اوایل ازدواجمون خیلی فرق کرده اوایل تا چندسال خیلی بچه بازی دراوردیم

از وقتی بچه دار شدیم بهتر شدیم

کلا مرد درونگراییع محبتشو با کار کردن و اینا نشون میده کلامی اینا ن

مثه پسر سوسول و زبون باز حالا نیس چون دوست دختر نداشته ک چاپلوسی بلد باشه

خودمم نسبت ب هم سن و سالام خانومانه تر رفتار میکنم جلف و اینجور چیزا نیسم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اره اوایل لج میکردم گوش نمیدادمی مدت هر چی گفت گفتم چشم دیگه حساسیتش برطرف شد کم کم

سیاست خوبیه