2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 9207 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تجربت بگی و اینک چه مقدار دادو و آمپول استفاده کردی من الان ۱ساله منتظرم ۴دوره لتروزل استفاده ک ...

دقیق یادم نیست

کلومیفن بود با آمپول گونال اف و آمپول hcg قرص دوفاستون دو ماه خوردم 

آرامش هم خیلی تاثیر داره اون ماه اصلا تو فکر بچه نبودیم و رابطه مون فقط با لذت بود نه استرس بچه

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
دقیق یادم نیست کلومیفن بود با آمپول گونال اف و آمپول hcg قرص دوفاستون دو ماه خوردم  آرامش هم ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ممنون واسه منم دعا کن

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ممنون واسه منم دعا کن

حتما اگه قابل باشم 

اون پستی که گفتی به خود کشی فکر میکنی 

به نظرم برو پیش روانشناس یا سعی کن با خوندن کتابایی که بهت امید میدن حالتو خوب کنی

مثل کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
من آخه بخاطر سقط ها وضعم حاده قشنگ داغون و افسرده شدم تا بچه نیاد خوب نمیشم همش به خودکشی فکر میکنم ...

چراانقدرناامیدی؟؟؟؟؟؟بچه مگه همه زندگیه؟؟؟؟زنداداش من 18سال انتظارکشیدآخرسرهم آی وی اف کردالان پسرش سه سالشه چندماه پیش شنیدم به صورت طبیعی باردارشده بدون دوا ودرمون ودکتراین بچشم دختره ولی اصلاتواین 18سال ناامیدنشد.خودت روبزن به بیخیالی هرچی خداصلاح بدونه همون میشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤