2821
2789
عنوان

برا سحر ماکارونی درست کردم🫠

112 بازدید | 17 پست

به نظرتون به معدم میسازه؟😑😂

زخم معده هم دارم این چند روز که روزه گرفتم از معده درد مردم،البته سحری من چیزی نمیخورم در حد چن تا لقمه نون

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ب معده بسازه یانه

ولی ماکارونی کلا برای من سیر کننده نیست زیاد سحری حتما باید برنجی باشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

زخم معده داری روزه ممنوعه

دلم نمیاد 😭😭😭غصه میخورم ،دلم میخواد واجب رو به جاش بیارم

البته مهمتر از همه مطمئن نیستم به اینکه بخاطر زخم معده واجب نیست بهم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

ماکارونی از تشنگی شهیدت میکنه

اخه من خیلی بادام و بی اشتهام،هیچی نمیخورم

دیگه این ریسکو کردم😭😂

شما که بیماری معده داری عجیبه دکترت گفته روزه بگیری!ماکارونی سنگینه خوردی بلافاصله نخواب

دکتر نرفتم جدیدا

آخرین بار چند سال پیش گفت زخم معده داری

باشه مرسی

روزه نگیر اون دنیا معده ات ازت شکایت میکنه این خودش گناهه که بدنت رو آزار میدی وقتی بیماری

واقعا؟

روزه نگیر اون دنیا معده ات ازت شکایت میکنه این خودش گناهه که بدنت رو آزار میدی وقتی بیماری

باشه سعی میکنم😭🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز