2821
2789

سوییشرت تنمه با تاپ بندی و شلوار بگ

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

😂کدوم شهری

اطراف رشت

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گی و وقتی خوردی عنخوری منو کردی جننده بده دو زاری انشالا هرچی برا بقیه خاسی ب سرت بیاد بدترینش ، مادر قهبه عقده ای ریپ بزنی عنمو خوردی بفرما سیکدیر کن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

گی و وقتی خوردی عنخوری منو کردی جننده بده دو زاری انشالا هرچی برا بقیه خاسی ب سرت بیاد بدترینش ، ماد ...

تو خوردی پایین شهری بی کلاس از هر دارغوز آبادی وقتی آدم بتونه تو سایت باشه همینه دیگه تو خوردی هفت جد آبادت خورد همه کست خورد من خرج شکم بچه های مردمو میدم تو قاتلی باید فهمید سرکی باید بیاد تویی اونیه که تربیتت کرده هرچقدر معلوم نیست اصلا کسی تربیتت کرده یا نه

2825
2823
2791
2779
2792