2821
2789

شب قبول کن

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا شانس منننن

تصمیم دارم منم اینستا نصب کنم شاید کراشم بهم پیشنهاد داد

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

بزار یکی دو ساعت دیگه قبول کن

بلافاصله بعد از قبولی بک بده بهش

چرا نیم ساعت بعد قبولی اون موقع میپره؟😐

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792