2777
2789

پسرم سه سالشه خیلی اذیتم میکنه خیلی عصبی شدم اصلا پیرم کرده تمام صورتم پر جوش شده از اعصاب صورتم لاغر شده زیر چشمام گود رفته بعضی وقتا میشینم گریه میکنم از دستش از کاراش و شیطنتاش و اذیتاش نمیگم که اکه بگم یه کتاب میشه فقط میدونم بیش فعاله واقعا هیچ راهی ندارم جز این که ببرمش دکتر ولی دلم میخواد حالا که تصمیم گرفتم ببرمش دکتر پیش کسی برم که واقعا خوب باشه تشخیصش درست باشه دوستانی که بچه بیش فعال داشتن بردن دکتر واقعا نتیجه گرفتن بچشون بهتر شده توروخدا بیاید اسم دکتر بچتون و بگید و اینکه کجاست یا تهران یا کرج البته کرج باشه بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه گلم بچه های این دوره زمونه همینن نمونشو زیاد دیدم 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
اخی خسته شدی یکم.... ولی عزیزم بچه ی سه ساله رو نمیشه تشخیص بیش فعالی بدی من مطمعنم تمام رفتاراش طب ...

خسته چیه داغونم بخدا اصلا شدم یه ادم روانی دلم واسه خودم قبل بچه داری تنگ شده یه دختر اروم و پر حوصله واقعا دیگه بریدم  

اخی عزیزم بزارش مهد چند ساعتی بلکه این انرژی تخلیه بشه😃

راستش میترسم بذارم مهد با بچه ها همش دعوا میکنه داد میزنه یه اسباب بازی سالم نذاشته همه چیو میشکنه خراب میکنه میترسم بذارمش مهد مربی دعواش کنه بچم غصه بخوره

تو اینترنت علایمشو سرچ کردم پسر من همه علایم و داشت

😐😐😐😐😐

پس یه پا دکتر سر خود هم هستی!

پاشو به جای اسم گذاشتن رو بچه ات ببرش دکتر. مطمئنم کاملا طبیعیه. اکثر پسر بچه ها این مدلین. به جاش یا ببرش مهد یا خودت برو عصبی بودن و استرس رو درمان کن