پسرم سه سالشه خیلی اذیتم میکنه خیلی عصبی شدم اصلا پیرم کرده تمام صورتم پر جوش شده از اعصاب صورتم لاغر شده زیر چشمام گود رفته بعضی وقتا میشینم گریه میکنم از دستش از کاراش و شیطنتاش و اذیتاش نمیگم که اکه بگم یه کتاب میشه فقط میدونم بیش فعاله واقعا هیچ راهی ندارم جز این که ببرمش دکتر ولی دلم میخواد حالا که تصمیم گرفتم ببرمش دکتر پیش کسی برم که واقعا خوب باشه تشخیصش درست باشه دوستانی که بچه بیش فعال داشتن بردن دکتر واقعا نتیجه گرفتن بچشون بهتر شده توروخدا بیاید اسم دکتر بچتون و بگید و اینکه کجاست یا تهران یا کرج البته کرج باشه بهتره
سلام عزیزم. پسر من بیش فعاله. ۳ سالگی بردمش روانپزشک کودک و تشخیص بیش فعالی داد. دارو مصرف می کنه و خیلی خیلی بهتر شده. کلاسهای تمرکز هممیره. خیلی خوشحالم که بر تردیدهام و حرفهای اطرافیان که از سر نا آگاهی میزدند غلبه کردم و پسرم رو درمان کردم
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
سلام. من اصفهانم. دکتر محمد مسعود ازهر تخصص اش کودکان بیش فعاله. اگه برات مشکلی نیست تهران بیای کلینیک روشا روبروی متروی شادمان مراجعه کن اونجا دکتر خوب بهت معرفی می کنند
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا