2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید خسته شدم داغون شدم عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست

عزیزم با اینترنت تشخیص نده.بیش فعالی رو متخصصین هم بزور تشخیص میدم.البته اگه درمبت نباشن.بیش فعالی شدید با عدم تمرکز شدید خطرناکه‌پسر ۳ سالع منم اروم ک قرار نداره .منم تو فکر مهدم.به بچت انگ نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگه بخوام بگم خیلی میشه ولی هرکی میبینتش میگه چرا بچت اینطوریه بیش فعاله 

بیش فعالی تمرکز نداره، برنامه های بی کلام دوس داره،تقلید میکنه از برنامه ها، و خیلی علایم دیگه اینا رو داره

منم پسرم همین بود . اقتضای سن و جنسشه منم هرشب گریه میکردم ازبس داغون میشدم ولی الان خیلی عالی شده بزارش مهد پارک حتما ببرش. 

بعدشم اگه میتونی اول پیش روانپزشک نبرش چون سریع بدون معطلی و مرس و جو قرص میده بهش. اول ببرش پیش یه روانشناس کودک خوب ببین اون تشخیص بیش فعالی میده یا نه شایدمشکل جای دیگس

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اصلا هیچ جا نمیتونم باهاش برم خرید نمیتونم برم برم خرید اینقد که دست میزنه به همه چی کلافم میکنه اروم هم که بهش میگم پسرم دست نزن جیغ میزنه داد میزنه خجالت میکشم چند روز پیش واسه تولدش بردم اتلیه باورتون نمیشه اصلا واینساد عکس بگیره بهش میگفتی بخند اخم میکرد تا میومد عکس بگیره پشتشو میکرد داد میزد اخرم یه مجسمه رو شکوند هیچی به هیچی خسارت دادیم اومدیم خونه

بچه های من ۱ماه دیگه ۲سالشون تموم میشه خیلی خستم میکنن

پس هنوز کوچیکن ؛ بچه های من تو ۵ سالن ؛ الان همش با خودم میگم ۲-۳ سالگی چقدر راحتت بودم نسبت ب الان ؛ الان خیلی بدتر شده اوضاع همش دعوااااااا

بیش فعالی تمرکز نداره، برنامه های بی کلام دوس داره،تقلید میکنه از برنامه ها، و خیلی علایم دیگه اینا ...

عزیزم بیش فعالی دونوع داره عدم تمرکز و تکانشگری پسر من از نوع دومه فکر میکنم بچه ها من همه اینا رو حدس میزنم مگه مرض دارم به بچه خودم انگ بزنم تو روخدا درکم کنید سرزنشم نکنید میخوام ببرم دکتر که مطمین شم دیگه بخدا خودم اینقد غصه میخورم به خاطرش

پس من باید چکار کنم ۳قلو پسر دارم

واییییی جوووونم  ماشاءالله تف تف چش حسودا کــــــور😻😻😻😻😻😻😻😻

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖