2777
2789

خیلی ناراحتم

مادرا میدونن چی میکشم

راه میره جیگرم خون میشه

دکتر بردم گفت خداروشکر شکستگی و اینا نداره

استراحت کنه خوب میشه

اما نشد

بچه ها ترخدا راهکار یا دکتر خوب میشناسین بگین

نمیتونم بزارم بمونه همینطوری

❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زرد یا همون گوسفند یا زردچوبه گرم کن خوب بمال روش و یه نایلون بکش رو پاش و و ببند با دستمال بعدم خوب گرم بگیر

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خودم داغونم

باز امروز بردم پیش دکترش

گفت صبر کن

چه خبرته

توروخدا دکتر خوب معرفی کنین

الان دنبه و خرما بستم

اخه امروز خیلی دوید این ور اون ور

بدتر شد

بچه اس نمیتونم کنترلش کنم

خیلی شیطونه

تاب حفاظ داشت.درآورد پرید پایین

این حال و روزش

❤خدایا شکرت

وای حتما لگنش آسیب دیده عکس رادیولوژی از هیپ بگیر ببر به چندتا دکتر مختلف نشون بده تشخیصا متفاوته ع ...

وای یعنی لگنشه

وقتی از تاب افتاد

رو پاش وایمیساد جیغ میزد.پاش میلرزید.گریه می کرد.اون شب راه نرفت.ولی فرداش زوری پاشد که بازی کنه

الانم میکشه پاشو

❤خدایا شکرت

بابا دکترا درین موارد هیچی نمی فهمن باید ببری شکسته بندی های قدیم منم زانوم در رفته بود نصف روز تو بیمارستان شکسته بندی بودم گفتن هیچی نیس ببر فقط با باند ببند و یخ بدار و...بردم درست نشد فرداش مامانم بردم ی شکسته بند تومحلشون دست کشید دید دقیق فهمید و دررفتگی رو انداخت جاش و روز بعدش بهتر شدم منم میلنگیدم...البته ایشالا که چیزیش نیس ممکنه فقط درد داشته باشه که با گذشت چندروز درست میشه

خودم داغونم باز امروز بردم پیش دکترش گفت صبر کن چه خبرته توروخدا دکتر خوب معرفی کنین الان دنبه ...

وای پیگیری کن حتما

لنگشش چه جوریه؟

عکسشو داری بذاری ببینم

دکتر عمادالدین بهترین ارتوپد تهرانه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه