2777
2789
عنوان

رفتم ترمیم بعد ۴۰ روز ..

284 بازدید | 15 پست

سلام ۴۰ روزه زایمان کردم اما اصلا بخیه نزده بود نه از داخل نه بیرون خیلی وضعیتم داغون بود رفتم امشب دکتر معاینه کرد گفت عفونت شدید گرفتم و آبسه بخاطر اینکه رحمم باز بوده خلاصه همونجا گفتم ترمیم کنه واسم یک ساعت طول کشید ازاول همه رو برش زددوباره بخیه کرد فعلا که شیاف گذاشتم و درد ندارم فقط یکم سوزش دارم .

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."

چطور بخیه نکرده بودن !بعد زایمان بخیه میکنن که !بعد ترمیم شب اولش خیلی درد داره شما چطوری طاقت اوردین تو مطب برات انجام بده منکه بیمارستان رفتم بیهوشم کرد ولی بعدش از درد ولی کلافه بودم حوصله کسیو اصلا نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بخیه نکرده بودن !بعد زایمان بخیه میکنن که !بعد ترمیم شب اولش خیلی درد داره شما چطوری طاقت اوردی ...

با اینکه ماما همراه داشتم اما کسی که بخیه زد اصلا کاربلد نبود خداازش نگذره .زایمان دومم بوداینطوری شدم . خب بی حسی میزنه البته یکم سوزش و درد داره اما قابل تحمله.

شما از روز دوم به بعد راحت بودی ؟

واقعا خدا بدادم برسه مجبور شدم وگرنه اصلا نمیرفتم اخه کلا داخل رحمم دیده میشه اصلا بخیه نزده بود

یعنی اینقدر باز بود؟

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
 با اینکه ماما همراه داشتم اما کسی که بخیه زد اصلا کاربلد نبود خداازش نگذره .زایمان دومم بوداین ...

چجوری میگی بخیه نداشتی؟؟

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
راحت که نه از ترس اینکه بخیه هام باز نشه همش دراز میکشیدم ولی شب اولش تا صبح درد شدیدی کشیدم الانم ب ...

واسه دردش چی بهت داده بود من شیاف داده بهم ؟ 

وای نگو من از الان میترسم 😕دیگه تحمل درد ندارم بخدا

راحت که نه از ترس اینکه بخیه هام باز نشه همش دراز میکشیدم ولی شب اولش تا صبح درد شدیدی کشیدم الانم ب ...

ببخشید سوال میکنم موقع نزدیکی هم الان درد داری؟

تا ۲ماه که گفت نداشته باشیم ولی بعدشم پروسه ای بود واسه خودش انگار کاملا بسته شده ولی الان بهتره اما ...

من بهش گفتم جوری نباشه که خیلی تنگ بشه بازدوباره اذیت بشم 😀  هم گشادیش دردسره هم تنگیش