2789
عنوان

یعنی بدبخت تر از من تو دنیا نیست درد لا علاج داشتم کمتر غصم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 44837 بازدید | 1380 پست
وسواس هم داری فکر کنم

آره دارم ولی کلا رو یکی دو مورد مثلا از بینی بدم میاد بخاطر همین همه چیزو میشورم، نه که. فک نکنم وسیله ها کثیفن، چون بلانسبت شما آدم ها کثیفن و دست تو بینی شون میکنن و نمیشورن دستشو و همه جا میزنن.. رو همین یه مورد وسواس دارم وگرنه نسبت به بقیه چیزا عادیم

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوره زرنیخ خیلی خوبه خییییییییلی

هفته ای دوبار بزن

حتما رب ساعت قبل از حمام اسکراپ بدن بزن مطمعن باش اصلا بو نمیگیری

قبل از ازل بودی و بعد از ابد هستی،ای عشق ازل تا ابدم علی(علیه سلام)

بوی بلوغه خواهرم هم همین بود خوب شد .

۱۹سالمه🪱

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

ورزش ميكني؟

با ورزش بنظرم باعث ميشه بيشتر عرق كني و سموم و اينا از بدنت دفع بشه.

از طرفي مجرد هم هستي؟

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

حتما به درمانگر طب سنتیرخوب مراجعه کن بدنت باید سم زدایی بشه به داروی پاکسازی هم میده هر روز میزنی ز ...

نه لیزر نکردم عزیز

نوره زرنیخ خیلی خوبه خییییییییلی هفته ای دوبار بزن حتما رب ساعت قبل از حمام اسکراپ بدن بزن مطمعن باش ...

من یه عالمه خریدم ازش دو سه بار اول موهای زائد رو از بین برد دفعه های بعد نه ؛ الان به نظرت برا تعریق بزنم جوابه یا فاسد شده که موها رو از بین نبرد

آره شنیدم ولی فک نکنم بخداهر چی گفتن خریدم آخرین بار مام قارچی داو ۶۰۰ ت اونم هیچ به هیچ

مام کرمی نیکا بخر.صدو پنجاه بود یک ماه پیش.عطاریها دارن معمولا من بچم مثل شماست.فقط همین کارساز بود براش

دو ساعتی یبار حموم نکردم میگم تو خواب ده برابر میشه بو گرفتنه انگار . یک ساعت بخوابم انگار ۱۰ روز حم ...

مشکل از جنس لباسات نیس ؟لباسای آزاد و نخی رو امتحان کن ببین بازم همونه با درست میشه

لباسای از جنس پلاستیک معمولا بوهای بدی تولید میکنن وقتی رطوبت می گیرن