2821
2789
عنوان

سریال سقوط رو بعد از سه سال دیدیم

159 بازدید | 13 پست

فیلمش قشنگ بود اما اعصاب خورد کن بود

توی ی روز تموم کردیم همش دخترم میگفت نه مامان ببینیم تو ی روز همش ۹ قسمته و ما هم پشت سر هم دیدیم من که خسته شدم

چقدر از ژاکان عوضی بدم اومد به زن خودشم رحم نکرد که میدونست وقتی بمیره زنشو میبرن دست به دست میکنن

شوهرم گفت حشد الشعبی ها همون داعشی ها هستن و فرقی با هم ندارن

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

خیلی تخیلی بود به نظرم

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

حشد الشعبی و داعش 😐😐

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این فیلم براساس واقعیته وکسی که اون دخترو نجاات میده سردار سلیمانیه

داستان و شخصیت های واقعیش کدوم سایت هست برم در موردشون بخونم؟ منبعش کجاست؟

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

والا توی همین سایت میگفتن دیاکو همون قاسم سلیمانی بوده

واقعیه با یه تفاوت که اون دختر ایرانی نبود دختری بود که داعش قرار بود به زورببردش سردار هم توی اون منطقه بین داعشیا یه عملیات دوساله ارو بخاطره اون دختر خراب میکنه ونجاتش میده

داستان و شخصیت های واقعیش کدوم سایت هست برم در موردشون بخونم؟ منبعش کجاست؟

من خودم جایی زمانی که پخش میشد جایی خوندم بزار ببینم منبعش رو پیدا میکنم خیلی جالبه این دختر ایرانی نبود وقرار بوده داعشیا به زور از پدرش بخاطره زیباییش ببرنش وقرار بوده دست به دست داعشیا بشه بعد سردار سلیمانی دوسال بوده توی اون منطقه عملیات داشته بخاطره این دختر عملیاتشم لو میره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792